Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Παίρνουμε την διαπραγμάτευση στα χέρια μας. Γκρεμίζουμε την λιτότητα.

 
Συμπολίτες, συμπολίτισες,
Παρακολουθούμε εδώ και μήνες τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται μεταξύ της νέας κυβέρνησης και των δανειστών.
Είναι πλέον σε όλους φανερό ότι οι δανειστές είναι αποφασισμένοι να επιβάλλουν ακόμη σκληρότερα μέτρα στην χώρα μας και το λαό, κάνοντας επίδειξη δύναμης και στους άλλους λαούς, αδιαφορώντας για καταστροφή που σπέρνουν.
Αν υποκύψουμε στους εκβιασμούς τους, τότε θα καταστραφεί τελείως η..... οικονομία της χώρας, με πολλαπλές κοινωνικές και πολιτικές επιπτώσεις.
Οι εκποιήσεις κατοικιών, το κλείσιμο και άλλων επιχειρήσεων, η ανεργία που θα φτάσει σε εφιαλτικά επίπεδα, οι ατέλειωτοι λογαριασμοί μαζί με τους φόρους που θα στερέψουν κάθε εισόδημα, το πετσόκομμα των μισθών και συντάξεων, οι ουρές στα φιλανθρωπικά ιδρύματα που θα αυξηθούν και άλλο.
Όλα αυτά για να πληρώσουμε ένα χρέος που δεν θεωρείται βιώσιμο.
Γι αυτό πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.
Συμμετέχουμε με άλλους πολίτες, κινήματα, πρωτοβουλίες την Τετάρτη
17 Ιουνίου στις 7.30 μμ σε συγκέντρωση που θα διεξαχθεί στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα ταυτόχρονα την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και στο Αργοστόλι στην πλατεία Καμπάνας για να δείξουμε στους δανειστές ότι είμαστε αποφασισμένοι να γκρεμίσουμε την λιτότητα.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 ΜΜ.
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.