Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Συμμετέχει στην κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας, η Ενωση Γονέων Κεφαλονιάς


Συμμετέχει στην κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας, η Ενωση Γονέων ΚεφαλονιάςΗ Ένωση γονέων μαθητών δήμου Κεφαλονιάς συμμετέχει στην κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας, για ασφαλείς υποδομές, μέτρα αντισεισμικής θωράκισης και προστασίας, την Παρασκευή 27.11.15 που διοργανώνεται από την ΕΛΜΕ-ΚΙ πλαισιώνεται δε και από άλλους μαζικούς φορείς του νησιού.
Προκειμένου να συνδράμουμε στη μαζική μας παρουσία στο υπουργείο Παιδείας, η ΄Ενωση Γονέων από κοινού με την ΕΛΜΕ-ΚΙ
θα μισθώσει λεωφορεία και θα καλύψει τα έξοδα για τη μετάβασή και την επιστροφή μας.
Το κόστος του λεωφορείου θα είναι μηδενικό για τους συμμετέχοντες. Στο...
εισητήριο του πλοίου, έχουμε
εξασφαλίσει έκπτωση 50% (δηλ. περίπου 10 ευρώ για μετάβαση και επιστροφή) και με αυτό θα επιβαρυνθούν οι ενήλικες και όποιος μαθητής μπορεί να το αναλάβει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα γίνει χρήση και της τακτικής συγκοινωνίας ΚΤΕΛ με κόστος στο 50% του κανονικού εισιτηρίου. Χρήση του ΚΤΕΛ θα γίνει μόνο από ενήλικες.

Η αναχώρηση θα γίνει από το ΚΤΕΛ , την Πέμπτη 26.11.15 και ώρα συγκέντρωσης 2.00μμ. Επιστροφή από Αθήνα, την Παρασκευή 27.11.15 , μετά το μεσημέρι (η ακριβής ώρα και ο τόπος επιβίβασης θα γνωστοποιηθεί αύριο).

Η συγκέντρωση πριν τη μετάβαση στο υπουργείο Παιδείας θα γίνει στις 9.00 πμ της Παρασκευής στο σταθμό Νερατζιώτισσας του ηλεκτρικού, όπου θα γίνει και καταμέτρηση των παρόντων.

Η μαζική αυτή κινητοποίηση χρειάζεται και υψηλό αίσθημα ευθύνης από όλους όσους συμμετάσχουν. Γι' αυτό και είναι απαραίτητος ο αυξημένος συντονισμός και επαγρύπνηση . Εμπιστευόμαστε τη νέα γενιά στο βήμα διεκδίκησης που θα κάνει με τρόπο
συγκροτημένο, υπεύθυνο και συνειδητό. Η μεγαλύτερη συμμετοχή γονέων και καθηγητών θα διασφαλίσει ακόμη περισσότερο την ασφάλεια της προσπάθειάς μας.

Ενωση γονέων Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.