Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΜΗΣ "ΓΙΑΛΟΣ"

Μετά τις τελευταίες μαζικές κινητοποιήσεις των φορέων και των κατοίκων της περιοχής της Σάμης για το θέμα της πεζογέφυρας Καραβομύλου – Σάμης, αρμόδιοι φορείς έσπευσαν να διαψεύσουν την ευθύνη τους και να την μεταθέσουν όπως πάντα γίνεται σε κάποια άλλη «αρμόδια» υπηρεσία, μην λαμβάνοντας υπ’ όψιν το κόστος της επικινδυνότητας. Θα έπρεπε όλοι οι φορείς ανεξάρτητα από τις περιοχές ευθύνης τους να συνεργαστούν για ένα τόσο απλό... ζήτημα και να φέρουν απτά και άμεσα αποτελέσματα. Το ζήτημα της πεζογέφυρας δεν είναι διαδικαστικό, δεν είναι γραφειοκρατικό , είναι βαθιά πολιτικό και αφορά όλους όσους εμπλέκονται με τα κοινά. Η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης αλλά και της πολιτικής πρωτοβουλίας είναι πιο αναγκαία από ποτέ.
Εμείς σαν Εμπορικός Σύλλογος Σάμης, ενημερώνουμε και καλούμε εκ νέου όλους τους μαζικούς και τοπικούς φορείς της περιοχής της Σάμης και της Κεφαλονιάς, να συμμετέχουν δυναμικά στην επόμενη κινητοποίηση την Κυριακή 2 Ιουλίου του 2017 στον προαύλιο χώρο της Μελισσάνης, θέλοντας να δηλώσουμε ξεκάθαρα την αποφασιστικότητα μας για την επίλυση του ζητήματος και την αντίθεση μας στην ανάλγητη στάση των φορέων. 

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να δοθεί επίσημα λύση του ζητήματος.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του 
Επαγγελματικού Συλλόγου 
Σάμης « ΓΙΑΛΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.