Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ενημερωτικό Οδοντιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς


ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Αρ. Πρωτ. 73 / 18/4/2014
Τις τελευταίες μέρες προβλήθηκε στον τοπικό τύπο δημοσίευμα που αναφέρεται σε δραστηριοποίηση στην Κεφαλονιά εταιρείας οδοντιατρικού τουρισμού από επιχειρηματία οδοντοτεχνίτη. Η εταιρεία δηλώνει ότι συνεργάζεται «με εξειδικευμένους οδοντιάτρους της Κεφαλονιάς για την παροχή πλήρους πακέτου το οποίο συνδυάζει διακοπές με ιατρικές υπηρεσίες». Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κεφαλληνίας διευκρινίζει ότι δεν έχει ενημέρωση για τη δραστηριότητα αυτή, ούτε από την αναφερόμενη εταιρεία, ούτε από μέλη του συλλόγου μας, ενδεχομένως συνεργαζόμενα.

Καθώς στο νομό μας δεν δραστηριοποιούνται..... οδοντίατροι ειδικότητας πλην των Ορθοδοντικών, μελών του Συλλόγου μας, και ενός Γναθοχειρουργού, μέλους του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας, θεωρούμε αμφίβολης στόχευσης την συγκεκριμένη ανακοίνωση, που δημιουργεί ζητήματα προστασίας της στοματικής υγείας του πληθυσμού και εγείρει ζητήματα οδοντιατρικής δεοντολογίας. 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου,

Ο Πρόεδρος, Σπυρίδων Κομποθέκρας-Κότσορος

Ο Γραμματέας, Διονύσιος Γαρμπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.