Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δυναμική αρχή! Θερμή υποδοχή Θεόφιλου σε Βλαχάτα, Σιμωτάτα και Μουσάτα! (εικόνες)



Ο δρόμος προς τη νίκη στις δημοτικές εκλογές άρχισε και επισήμως χθες από τα Βλαχάτα και τη Λειβαθώ!

Μια δυναμική αρχή με πολύ κόσμο που συγκεντρώθηκε για να υποδεχθεί τον υποψήφιο δήμαρχο με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά Θεόφιλο Μιχαλάτο και να του διατρανώσει την επιβεβλημένη ανάγκη για αλλαγή στην παρούσα Δημοτική Αρχή.

Πολύς κόσμος άλλωστε τον περίμενε και στα Σιμωτάτα και τα Μουσάτα, χωριά που επίσης επισκέφθηκε την Δευτέρα το βράδυ, για να του επισημάνει τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή τους..

Στα Βλαχάτα, στο χωριό στο οποίο γεννήθηκε και ζεί, το «Καφενείο τση Κλειώς» γέμισε ασφυκτικά για να ακούσει τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, ενώ είναι αλήθεια πως πολύς κόσμος δεν κατάφερε να εισέλθει στο μαγαζί και......
περίμενε απ' έξω.

Ο Σάββας Σαββαόγλου, αλλά και πολλά κορυφαία στελέχη του συνδυασμού από πολλές περιοχές της Κεφαλονιάς έδωσαν το παρών, ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο, μίλησαν και άκουσαν και κατέγραψαν τα προβλήματα.

Όπως φυσικά και άκουσε τα προβλήματα των περιοχών και ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος ανέπτυξε με σαφήνεια τους στόχους και τις επιδιώξεις του συνδυασμού του, αλλά και τους λόγους που η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά έχει αυτή τη στιγμή μία τεράστια δυναμική.

Θεόφιλος: «Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από τους καλύτερους σε όλους τους τομείς»

«Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από τους καλύτερους σε όλους τους τομείς» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Θεόφιλου Μιχαλάτου, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, επισκέφθηκε επίσης το Κοινοτικό Ιατρείο Βλαχάτων και την γιατρό του χωριού, ενώ ακολούθως βρέθηκε στα Σιμωτάτα και τα Μουσάτα, όπου οι κάτοικοι του επεσήμαναν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους. Στα Μουσάτα κυρίαρχο θέμα ήταν η επικείμενη πώληση από το ΤΕΙΠΕΔ της περιοχής στο Τραπεζάκι. Το πρόβλημα που υπάρχει ανέπτυξε ο περιβαλλοντολόγος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Μινέτος.

Το σημερινό (6/5)  πρόγραμμα του Θεόφιλου Μιχαλάτου

18:00 Καραβάδος
18:30 Πεσάδα
19:00 Κεραμειές
19:30 Σπαρτιά
20:00 Κουρκουμελάτα
20:30 Σαρλάτα
21:00 Λακήθρα


Συνημμένα (links will expire on 30/11/2014):

  1. DSC_0352.jpg (177 KB) [image/jpeg]
  2. DSC_0314.jpg (169 KB) [image/jpeg]
  3. DSC_0419.jpg (182 KB) [image/jpeg]
  4. DSC_0343.jpg (137 KB) [image/jpeg]
  5. DSC_0336.jpg (168 KB) [image/jpeg]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.