Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή Β’ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ για τη κατάργηση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των ναυτικών ακτοπλοΐας


Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή Β’ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνου ΕΕΚΕ Εργασίας σχετικά με την υπουργική τροπολογία για την κατάργηση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των ναυτικών ακτοπλοΐας.
Η κυβέρνηση με τροπολογία καταργεί τη συλλογική σύμβαση εργασίας των ναυτικών της ακτοπλοΐας.
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου με την τροπολογία, την οποία ο Υπουργός Εργασίας κατέθεσε την τελευταία στιγμή πριν κλείσει η Βουλή για τις εκλογές σε παντελώς άσχετο με...
το περιεχόμενό της νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, καταργεί στην ουσία την ισχύουσα συλλογική σύμβαση εργασίας για τους ναυτικούς της ακτοπλοΐας δίνοντας ένα τεράστιο προεκλογικό δώρο στους εφοπλιστές και στους πλοιοκτήτες και οδηγώντας σε ακόμα μεγαλύτερη φτωχοποίηση τους ναυτικούς.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να αποσύρει αυτή την αντιδημοκρατική και αντεργατική τροπολογία. Καλούμε τους ναυτικούς να δώσουν στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τη δική τους απάντηση με τους αγώνες και την ψήφο τους στην τριπλή κάλπη των εκλογών του Μαΐου, συμβάλλοντας στην ανατροπή της και στο άνοιγμα νέας ελπιδοφόρας προοπτικής για τους ίδιους, το λαό και τη χώρα μας.

 Αθήνα, 06/05/2014
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.