Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας: Συνάντηση Σάββατο 18 Ιουνίου 11:00 στην Καμπάνα


Αγαπητοί συμπολίτες,
Η Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας θέλει να σας ευχαριστήσει θερμά για την πολύτιμη συμμετοχή σας στο Αυτό-οργανωμένο Φεστιβάλ «Καμπάν(ι)α του Λαού» που έγινε από τις 2 ως τις 6 Ιούνη στην Πλατεία Καμπάνας έξω από το Καφενείο, όσο και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 27ης Μάη, καθώς και στην παράσταση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο στις 3 Ιούνη.

Πιστεύουμε ότι με τις παραπάνω δράσεις αναδείχτηκε το κοινωνικό αίτημα όχι μόνο για τη συνέχιση αλλά και για την αναβάθμιση της λειτουργίας του Καφενείου της Καμπάνας, το οποίο τα τελευταία 13 χρόνια προσφέρει εργασία σε άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή το Καφενείο είναι κλειστό, το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του κλυδωνίζεται, και η αντιμετώπιση των προβλημάτων του ΚΟΙΣΠΕ ΡΟΤΑ είναι στον αέρα.

Η Πρωτοβουλία μας δε θα σταματήσει εδώ, αλλά θα συνεχίσει τη δράση της......... μαζί με πολλούς πλέον συνοδοιπόρους που βρήκαμε στην πορεία, ώστε να αποτρέψει το άδοξο τέλος άλλης μιας σημαντικής κοινωνικής δομής στον τόπο μας. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο στην ανοιχτή συζήτηση της Πρωτοβουλίας μας για οργάνωση των προσεχών μας δράσεων το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 και ώρα 11:00π.μ. –πού αλλού;-στην Πλατεία Καμπάνας!

Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και φυσικά στην ενεργητική συμμετοχή οποιουδήποτε το επιθυμεί.

Και πάλι σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την απλόχερη συνεισφορά και την δυναμική παρουσία σας!

Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.