Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Σ.Ι.Ν. ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΙΑ ΣΠΥΡΟΥ
Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ για εσωπαραταξιακούς λόγους;
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟΎ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ
Μόνον 19 Περιφερειακοί Σύμβουλοι ήταν παρόντες ενώ απαιτούνταν η παρουσία 21 από τους 41 εκλεγέντες.
Εμείς τονίσαμε ότι σε όλες τις συνεδριάσεις μέχρι σήμερα τη δυνατότητα να σχηματισθεί απαρτία και να γίνονται συνεδριάσεις τη δίναμε οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και κυρίως εμείς και η Λαική Συσπείρωση. Εάν εμείς δεν συμμετείχαμε δεν θα μπορούσε να σχηματισθεί απαρτία σε Καμμία συνεδρίαση...... του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, μολονότι είναι 25 σε σύνολο 49, δεν ήταν ποτέ παρόντες 21 στην αρχή. Και μετά είχαν και το θράσος να μη μας γράφουν τα θέματα που δικαιούμασταν στην Ημερήσια Διάταξη, να αλλοιώνουν αποφάσεις και …να μας κατηγορούν κιόλας επειδή αναπτύσαμε τις ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΕΣ και αντιμνημονιακές ΘΕΣΕΙΣ μας
Κάποιοι δε σύμβουλοι από τη παράταξη του κ. Μπεριάτου δεν ήθελαν το Συμβούλιο να συνεδριάζει παραπάνω από 8 ώρες γιατί …κουράζονταν και δεν ήθελαν να γίνονται και οι συνεδριάσεις σε όλα τα Νησιά μας.
Υπάρχει σοβαρό πολιτικό θέμα διότι δεν συζητήθηκαν καυτά θέματα του Επτανησιακού Λαού αλλά και το πραξικόπημα Σαμαρά με την ΕΡΤ.
Ο κ.Σπύρου, ο Πρόεδρος κ. Μηλιώτης και οι Αντιπεριφερειάρχες του οφείλουν να απαντήσουν δημοσίως εάν ήταν προσχεδιασμένη η ματαίωση της συνεδρίασης ή εάν είναι τόσο σοβαρά τα εσωκομματικά τους προβλήματα που δημιουργούν στάση και παραλύουν τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου και την επίλυση των προβλημάτων του Επτανησιακού Λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.