Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Όμορφη χορευτική βραδιά χθες στα Βλαχάτα από τον Π.Σ. «Ο Αίνος»



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βλαχάτων «Ο Αίνος» παρουσίασε χθες στο προαύλιο χώρο του Συλλόγου μια υπέροχη και άρτια οργανωμένη χορευτική βραδιά στην οποία συμμετείχε ο ίδιος με πέντε τμήματα χορού, με δασκάλους τον κ. Παναγή Κοκκόση και την κα Βενετία Παπαλεξανδράτου αλλά και ο Π.Σ. «ΑΡΑΚΛΙ» με δάσκαλο χορού τον Χρήστο Μεγαδούκα και ο Π.Σ «ΦΑΡΟΣ» με δασκάλα χορού την κα Έφη Λιγνού.

Κείμενο – Εικόνες: Χριστίνα Ζησιμάτου

Την εκδήλωση παρακολούθησαν με μεγάλη χαρά πλήθος κόσμου αλλά και οι γονείς που για ακόμα μια φορά καμάρωναν που τα παιδία τους με την βοήθεια.......
των δασκάλων τους αλλά και των πολιτιστικών συλλόγων τους, γίνονται οι συνεχιστές της παράδοσης και του πολιτισμού μας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, συνοδευόμενος από τον συντονιστή διευθυντή της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Αργοστολίου κ. Ευάγγελο Ευαγγελάτο.

Εκτός από όμορφους χορούς, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν και παραδοσιακά γλύκα τα οποία είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Συλλόγου, οι οποίες κέρασαν στον κόσμο .

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Αίνος» Μπάμπης Μινέτος αναφερόμενος στις δραστηριότητες του Συλλόγου δήλωσε ευχαριστημένος για την δουλεία που γίνεται στον σύλλογο από τους δασκάλους χορού και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση της βραδιάς.
Εξέφρασε επίσης τον προβληματισμό του για την διοργάνωση του πανηγυριού της Αγίας Μαρίνας που θα γίνει στα Βλαχάτα στις 17 Ιουλίου καθώς για ακόμη μια χρονιά η κεντρική πλατεία του χωριού βρίσκεται στη ίδια μη ολοκληρωμένη κατάσταση που βρισκόταν και πέρυσι.

Επίσης εξέφρασε και την υπόσχεση ότι θα κάνουν από την πλευρά τους την όποια ενέργεια χρειαστεί για να πραγματοποιηθεί και φέτος το πανηγύρι και την ευχή η δημοτική αρχή να κάνει και αυτή από την πλευρά της ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.
Περισσότερες φωτο και video εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.