Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Γ. ΚΑΛΟΥΔΗΣ: "ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ-ΠΑΡΩΔΙΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ"

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. 
«Mε λογισμό και τ΄όνειρο»
Διονύσιος Σολωμός
 13-8- 2013
    ΠΑΡΩΔΙΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΜΕ …ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ!

  ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.
Παρά τον νόμο που προβλέπει τη τηλεδιάσκεψη ως υποκατάστατο των συνεδριάσεων Περιφερειακού Συμβουλίου ως  την εξαίρεση του κανόνα για σπάνιες περιπτώσεις  για προθεσμίες και για κατεπείγοντα θέματα, τα δύο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ συνεταιτεράκια της...........
κυβέρνησης (Νέας Δημοκρατίας και «ΠΑΣΟΚ»)  και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (παρατάξεις Σπύρου και Μπεριάτου) σχημάτισαν μία οριακή πλειοψηφία για μία παρωδία συνεδρίασης δήθεν Περιφερειακού Συμβουλίου, τη δεύτερη τηλεδιάσκεψη στις τρείς τελευταίες.
  Αφού κατέστρεψαν τη χώρα, φτώχυναν τον λαό, τον έκαναν εκβιαζόμενο και ραγιά, τώρα δεν θέλουν και συνεδριάσεις Περιφερειακού Συμβουλίου για να περνάνε χωρίς δημοσιότητα και διαφάνεια, στα μουλωχτά, αποφάσεις και θέματα δυσμενή, κακά για το λαό και τα νησιά μας !  Δεν τους ενδιαφέρει το συμφέρον του λαού παρά μόνον των κομμάτων τους και το προσωπικό τους συμφέρον. Περισσεύει η υποκρισία και η παράβαση καθήκοντος, όπως στη περίπτωση της χαριστικής εύνοιας προς τους ιχθυοτρόφους σε βάρος της καθαρότητας των θαλασσών και του  τουρισμού.
  Η συνεδρίαση σημαίνει μαζί, από κοινού, στην ίδια έδρα συνεδρίαση. Τηλεδιάσκεψη σημαίνει από μακρυά(τηλε) ανταλλαγή απόψεων και όχι συνεδρίαση. Η  τηλεδι’ασκεψη καταργεί το δικαίωμα της ελεύθερης σκέψης και έκφρασής της, δεν επιτρέπει τη μετάδοση των συνεδριάσεων για να ενημερώνεται ο λαός των επτανήσων, δεν επιτρέπει τη σύνθεση απόψεων, δεν επιτρέπει την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών των παρατάξεων, δεν επιτρέπει να δοθούν έγγραφα και εισηγήσεις που συνήθως δεν υπάρχουν για τα θέματα ημερήσιας διάταξης, δεν επιτρέπει τη διάσκεψη και τη διαβούλευση σε κρίσιμα θέματα όταν γίνονται διακοπές, δεν επιτρέπει την ενότητα του γεωγραφικού και πολιτικού χώρου των Επτανήσων.

Η τηλεδιάσκεψη παρουσιάζει 4 κουτάκια, 4 παράθυρα, αποξενωμένους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές αίθουσες, κλεισμένους σε 4 κουτάκια, αποξενωμένους και απόμακρους από το λαό και τα προβλήματά του !
Αποξενώνει το Περιφερειακό Συμβούλιο από το λαό των Επτανήσων.

 Η τηλεδιάσκεψη δεν είναι συνεδρίαση. Πέραν από το νομικό θέμα, είναι πρωτίστως επτανησιακό, πολιτικό και δημοκρατικό θέμα.
 Γι΄αυτό καταγγείλαμε τη μεθόδευση αυτή και αποχωρήσαμε από την αρχή από τη  διαδικασία-παρωδία.
 Ο κ.Σπύρου και ο κ.Μπεριάτος (με δηλωμένους εχθρούς της Περιφέρειας στη παράταξή του) παίζουν το παιχνίδι των εχθρών των Επτανήσων για διάλυση και αποσύνθεση της Περιφέρειάς μας και εξαφάνισης των πλεονεκτημάτων που μπορούμε να ζητήσουμε ως νησιωτική περιφέρεια μεβάση το 102.4 του Συντάγματος.
  Επιφυλασσόμενοι του δικαιώματός μας να προσβάλλουμε τις αποφάσεις ως και αυτήν την σκανδαλώδη για την επέκταση του  ιχθυοτροφείου της Κασσιώπης,
Καθιστούμε πολιτικά υπεύθυνα τα δύο μνημονιακά κυβερνητικά συνεταιράκια,
Καθιστούμε και προσωπικά υπεύθυνους τον κ.Σπύρου, τον κ. Μπεριάτο και τα στελέχη τους για τα φαινόμενα διάλυσης της περιφέρειας που θα ακολουθήσουν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.