Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Λαϊκή συνέλευση στο Καραβόμυλο


Μετά από πρόσκληση του Τοπικού Συμβουλίου Καραβομύλου-που απαρτίζεται από τους Φρειδερίκη Βαλλάτου Πρόεδρο, Γεράσιμο Καβαλιεράτο και Αθανάσιο Αντωνάτο μέλη-προς τους κατοίκους του Καραβομύλου πραγματοποιήθηκε σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2013 και από τις 17.30-21.00 μ.μ λαϊκή συνέλευση με τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους. Προσκλήθηκαν επίσης και παραβρέθηκαν οι κ.κ Κ. Ανουσάκης, Παπαδάτος, Α. Κωνσταντάκης που εκπροσώπησαν τον κύριο Παρίση, Θεοτόκης Καβαλιεράτος, Μ. Κοτσιλίνης, Κουρούκλης, Γρηγορόπουλος.
Η προσέλευση και η συμμετοχή των κατοίκων στη συνέλευση ήτανε ικανοποιητική και ο παλμός ζωηρός μέχρι το τέλος.

Τα προβλήματα που απασχολούν τους Καραβομυλιώτες και έχουν ήδη καταγραφεί και γνωστοποιηθεί με αποφάσεις του Τ.Σ προς τους αρμοδίους του Δήμου Κεφαλονιάς και άρα έπρεπε να απαντηθούν από τους εκπροσώπους τι πραγματοποιήθηκε και κυρίως τι δεν πραγματοποιήθηκε είναι:
- Καθαρισμός του αυλακιού Αγιάς Δυνατής-Παλιών Βλαχάτων-Καραβομύλου, από τα φερτά υλικά και την επιπρόσθετη πρόσχωση από τα υλικά της Σαρίστρας.
- Ανακατασκευή του γεφυριού της «Μελισσάνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.