Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Inkefalonia.gr: Επεισόδια σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Αργοστόλι

Επεισόδια στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο – Έριξαν πέτρες, αβγά και μπογιά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αργοστόλι (photos + video)
Επεισοδιακό ήταν το σημερινό αντιφασιστικό συλλαλητήριο που έλαβε χώρα στο Αργοστόλι και συγκεκριμένα στην πλατεία Καμπάνας εκεί που στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά.




Σχεδόν μία ώρα μετά την έναρξη του συλλαλητηρίου και ενώ η κατάσταση ήταν απολύτως ήρεμη, καθώς είχε περιοριστεί μόνο σε ομιλίες των παρευρισκόμενων και σε συνθήματα κατά του φασισμού, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να εκτοξεύουν προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αμπούλες με μπογιά, αβγά και πέτρες.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει όταν, από τα γραφεία, βγήκε ένας Χρυσαυγήτης, ο οποίος με ένα λάστιχο στο χέρι και άρχισε να καταβρέχει τους συγκεντρωμένους στην προσπάθειά του να τους διαλύσει, γεγονός όμως πως τους εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο.

Ευτυχώς η κατάσταση με την παρέμβαση και των ανδρών της ασφάλειας που παρακολουθούσαν τη συγκέντρωση, δεν εκτροχιάστηκε περεταίρω και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ακολούθως έγινε πορεία των συγκεντρωμένων από την πλατεία Καμπάνας προς την Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου.
Στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο το παρών έδωσε και η βουλευτής Κεφαλονιάς κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία είδε έκπληκτη τα επεισόδια να εκτυλίσσονται μπροστά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.