Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΕΡΓΙΑ 24/9 ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/9 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Συνάδελφοι είναι αναγκαία η ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Να μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι μέσα από σωματεία, εκφραστές των πραγματικών αναγκών μας. Σωματεία που θα δείχνουν με χίλιους τρόπους τους πραγματικούς εκμεταλλευτές και σφετεριστές του κοινωνικού πλούτου.
Ε.Ε., εφοπλιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες, βιομήχανοι, τραπεζίτες, συγκυβέρνηση και επίδοξοι διαχειριστές του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, καλούν την.....
εργατική τάξη να υπογράψει σύμφωνο υποταγής για να προστατευθεί και να εδραιωθεί η αστική δημοκρατία.
Η δημοκρατία δηλαδή της απλήρωτης εργασίας,, της ανεργίας, των ατομικών συμβάσεων, της σύγχρονης δουλεμπορίας, της εξαθλίωσης των εργαζομένων.

Στην βία των εργοδοτών που εκφράζεται μέσα στους χώρους δουλειάς αντιτάσσουμε τον περήφανο ταξικό αγώνα, την οργάνωση, την εργατική αλληλεγγύη. Κανένας να μην μείνει μόνος του στην εντεινόμενη τρομοκρατία μεγαλοεργοδοσίας και των μαντρόσκυλών της.

Ο φασισμός δεν εκφράζεται μόνο από το ναζιστική Χρυσή Αυγή. Εκφράζεται και γεννιέται κύρια, στις πολιτικές των κυρίαρχων "δημοκρατικών" δυνάμεων που στοχοποιούν εργαζόμενους, μετανάστες, αγωνιστές και εντέλλει έναν ολόκληρο λαό και λιβανίζουν τους σωτήρες μεγαλοεπενδυτές.

Η εργατική τάξη δεν βαδίζει γενικά σε ένα ασαφές αντιφασιστικό μέτωπο αλλά χτίζει την λαϊκή συμμαχία με αντιμονοπωλιακό, αντικαπιταλιστικό περιεχόμενο και με προορισμό την κοινωνικοποίηση του πλούτου που παράγει.

Στοχεύουμε στην ταξική ανατροπή ακριβώς γιατί παλεύουμε για την αντιμετώπιση του  άμεσου προβλήματος στοχεύοντας στην οριστική λύση των άμεσων προβλημάτων, που συνεχώς θα δημιουργούνται και θα οξύνονται. Δεν αρκούμαστε σε ξεροκόμματα. Τα σημερινά ξεροκόμματα είναι ο αυριανός πόλεμος και πείνα. Με την λογική του μικρότερου κακού και του συμβιβασμού αφέθηκε χώρος για το μεγαλύτερο κακό.
Δεν την θέλουμε την ανάπτυξή τους γιατί ξέρουμε ότι θα βασιστεί πάνω στα συντρίμμια της ζωής μας.
Χειραφέτηση του μυαλού μας από την κυρίαρχη ιδεολογία Ε.Ε. και πλουτοκρατίας. Χειραφέτηση από τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που αποφασίζουν γενική απεργία 3 μέρες πριν. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/9 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.