Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ.

Χαροκόπου 2 & Λεωφ. Συγγρού 196
176 71 Καλλιθέα, Αθήνα
Tηλ. : 210 9545000   Φαξ: 210 3615634
Ιστοσελίδαhttp://www.anexartitoiellines.gr
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ.  
«Χθες Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 στους τηλεοπτικούς σταθμούς Extra και Kontra καταγγέλθηκε ότι η ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ (Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Ανδρέα Γεωργίου, Γιώργου Παπανδρέου), δηλαδή την κομπίνα με την οποία κάποιοι μας έβαλαν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, πρότεινε στην καθηγήτρια κ. Ζωή Γεωργαντά, η οποία είναι βασική μάρτυρας κατηγορίας, να συναντηθούν σε εξωθεσμική, δηλαδή εκτός του ανακριτικού γραφείου συνάντηση, δηλαδή σε προσωπικό ραντεβού με θέμα την........
υπόθεση αυτή.

Μάλιστα, η κ. Γεωργαντά περιορίστηκε, για προφανείς λόγους, να μην αναφερθεί σε λεπτομέρειες, λέγοντας: «Δεν θα ήθελα τώρα να δηλώσω τι συνέβη».

Πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες όχι μόνο καταρρίπτουν τον ισχυρισμό του υπουργού Δικαιοσύνης (δυστυχώς πρώην προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος) περί υπάρξεως κράτους δικαίου, αλλά εξευτελίζουν τον θεσμό της Δικαιοσύνης σε όλα τα επίπεδα.

Καταγγέλλουμε κατόπιν τούτου, ανοιχτά και επίσημα, τις έκνομες αυτές ενέργειες της ανακρίτριας κ. Πεδιαδίτη (και όσων κρύβονται πίσω από αυτές ως ηθικοί αυτουργοί) ενώπιον της κ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

Καταγγέλλουμε επίσης, σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες, ότι οι μέχρι σήμερα ανακριτικές ενέργειες κάθε άλλο παρά δικονομικές ενέργειες συνιστούν, αφού έχουν παραβιάσει βάναυσα το άρθρο 239 του κώδικα ποινικής δικονομίας και παρά την ύπαρξη εποπτεύοντος στην ανάκριση εισαγγελέως.

Πιστεύουμε ότι η κ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα διατάξει αμέσως τις νόμιμες ενέργειες, όπως άλλωστε είναι υποχρεωμένη εκ της ιδιότητός της.

Ο ελληνικός λαός με αγωνία περιμένει να αρχίσουν επιτέλους να εξαφανίζονται οι θύλακες σήψης που εδώ και χρόνια καταπληγώνουν το σώμα της Ελληνικής Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.