Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

ANTIΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ


Κυριακή 21-4-2013
 Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ  
ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ στο Π.Σ.Ι.Ν το Σάββατο 20 Απρίλη 2013 για το θέμα της τραγικής κατάστασης του Νοσοκομείου Ζακύνθου.
Αφού επισημάναμε ότι το θέμα συζητήθηκε και πρίν ένα μήνα στη Λευκάδα και η πλειοψηφία Σπύρου-Ν.Δ. αφενός μεν δεν ψήφισε τη πρότασή μας μία αντιπροσωπεία να επισκεφθεί τον Πρωθυπουργό για να υπάρχει αποτελεσματικότητα αφετέρου δεν έκανε τίποτα και επέδειξε τη γνωστή αδράνεια, ολιγωρία και αθηνοδουλισμό της,
 (αναλυτικά οι θέσεις μας στο αυριανό Δελτίο τύπου)
Καταθέσαμε προς ψήφιση την εξής πρόταση:

 «Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων:

  1.Διαπιστώνει ότι η τρικομματική κυβέρνηση με τις  εντολές της τρόικας έφερε σε πλήρες αδιέξοδο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και σε τραγική κατάσταση το Νοσοκομείο Ζακύνθου.
  2. Εξουσιοδοτεί Αντιπροσωπεία από τους κ. Σπύρου, (Περιφερειάρχη) κ. Κοντονή (βουλευτή Ζακύνθου), κ. Μποζίκη (Δήμαρχο Ζακυνθίων), κ. Γιαννάτο, (εκπρόσωπο Ι.Α.) κ. Αγαλλιανό, εκπρόσωπο Επτανησιακής Αναγέννησης) κ. Κορφιάτη, (εκπρόσωπο Λαϊκής Συσπείρωσης ) κ.Λαχανιώτη (επικεφαλής Αντικαπιταλιστικής Κίνησης Ιονίου), κ. Γαλιατσάτο, κ. Βλάχο κ.Μυλωνά (Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου)  &  εκπρόσωπο των εργαζομένων,
να  επισκεφθεί μέσα στην εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου τον Πρωθυπουργό και να  του ΜΕΤΑΦΈΡΕΙ το παλλαικό αίτημα για τη τραγική κατάσταση του Νοσοκομείου Ζακύνθου και τα αιτήματα των γιατρών και των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ζακύνθου για να δώσει άμεση λύση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.