Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Έγινε με απόλυτη επιτυχία στην Πάτρα , η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο τοπικός Σύλλογος των Κεφαλλήνων και η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου. 

Η εκδήλωση έγινε το Σάββατο 13 Απριλίου στο κινηματοθέατρο "ΠΑΝΘΕΟΝ", με συμμετοχή πολλών συμπατριωτών μας, και όχι μόνο . 

Εντυπωσίασε η μεγάλη συναυλία της χορωδίας με την μαντολινάτα της , υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Άγγελου Μουρελάτου. Στο πιάνο συνόδεψε ο Γρηγόρης Βαγγελάτος . 

Στο ενδιάμεσο των δύο μερών της συναυλίας χόρεψε επτανησιακούς χορούς το....συγκρότημα του Συλλόγου, ενώ ο Ρωσσέτος Λούζης παρουσίασε μία από τις Κεφαλονίτικες ιστορίες του Σκιαδαρέση. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών, Αρχ/της Χρύσανθος Στελλάτος, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας , Αρχ/της Σπυρίδων Πετεινάτος, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος κ. Κατσιφάρας, ο Αντιπ/χης Αχαϊας, κ. Αλεξόπουλος, ο Αντιπ/χης κ. Αγγελόπουλος και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Πατρών, κ. Στανίτσας, κά. 

Την επόμενη μέρα , Κυριακή 14.4.13, μέλη της χορωδίας με επικεφαλής τον Μενέλαο Σωτηρόπουλο, έψαλλαν στον Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου, στην Πάτρα, που έχει καταστραφεί από τους σεισμούς. Την Θ.Λ. παρακολούθησε πολυπληθές εκκλησίασμα . Την θεία Λειτουργία τέλεσε ο Αρχιμ/της Σπυρίδων Πετεινάτος . 


Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.