Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Βουλευτής: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Δήμαρχου Ιθάκης κατά του Δημοτικού Συμβούλου Αλέξανδρου Ταφλαμπά»«Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Δήμαρχου Ιθάκης κατά του Δημοτικού Συμβούλου Αλέξανδρου Ταφλαμπά»

Καταδικάζουμε απερίφραστα την φασιστικής νοοτροπίας ενέργεια του Δήμαρχου της Ιθάκης, κ. Γιάννη Κασσιανού, ο οποίος χειροδίκησε ενάντια στο Δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης κ. Αλέξανδρο Ταφλαμπά, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιθάκης στις 29/03/13.

Τέτοιου είδους ενέργειες ασφαλώς δεν.......
έχουν καμία θέση αλλά και καμία δικαιολογία εντός της Δημοκρατίας μας, ιδιαίτερα μέσα στα πλαίσια της λειτουργίας ενός κατ’ εξοχήν δημοκρατικού θεσμού όπως είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η ενέργεια αυτή του δήμαρχου δεν ήταν τυχαία, αντίθετα στράφηκε επιλεγμένα εναντίον του Αλ. Ταφλαμπά, με σκοπό να φιμώσει τη φωνή της αλήθειας που εκπέμπει ο πολιτικός του λόγος.

Ο λαός της Ιθάκης έχει πίσω του μεγάλη ιστορία δημοκρατικών αγώνων , ώστε αυτές οι πρακτικές να μην γίνονται αποδεκτές.

Ας γνωρίζει ο Δήμαρχος και όσοι άλλοι εγκρίνουν τους τραμπουκισμούς του, ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλ. Ταφλαμπάς, όπως και κάθε πολίτης της Ιθάκης που υπερασπίζεται τη νομιμότητα και τη Δημοκρατία και αγωνίζεται για την προκοπή της τοπικής κοινωνίας, δεν είναι μόνος!

Από το γραφείο της Βουλευτή,

Αργοστόλι, 31/03/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.