Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

Λαφαζάνης: Θα ήταν παράλογο να μας αποκλείσει ο Τσίπρας από τα ψηφοδέλτια

Ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο άρσης της εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, εφόσον εκείνη συνάπτει νέα Μνημόνια.
Με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News” και τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επισημαίνει την ανάγκη να αποτραπεί η μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε μνημονιακή δύναμη, όπως συνέβη με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δείχνει να μην ανησυχεί για το ενδεχόμενο.... αποκλεισμού της Αριστερής Πλατφόρμας από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.
“Δεν νομίζω ότι είναι δυνατό να γίνεται συζήτηση πως μπορεί να αποκλειστεί οποιοσδήποτε από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο και μόνο επειδή είναι συνεπής με τις προεκλογικές και κυβερνητικές προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος. Θα ήταν παράλογο”, τονίζει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.