Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

We will not forget it ... Yannis!

 
globinfo freexchange
Εμείς κύριε Γιάννη (με δύο ν), δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ότι:

Ήσασταν βασικός πυλώνας του εκσυγχρονιστικού, Σημιτικού ΠΑΣΟΚ που έβαλε γερά τα θεμέλια για την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας.
Μαζί με τον ομοϊδεάτη σας, Κωστή Χατζηδάκη, βάλατε τη σφραγίδα σας στις προτάσεις του ΟΟΣΑ, προκειμένου να εξασφαλίσετε την εφαρμογή των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών, τις οποίες υπηρετείτε με δογματική ευλάβεια. (http://failedevolution.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html)
Υπήρξατε πρωταγωνιστής σε ένα μέγα σκάνδαλο, “χαρίζοντας” το υγειές κομμάτι μιας δημόσιας τράπεζας, της Αγροτικής, σε έναν από τους αγαπημένους σας τραπεζίτες με λεφτά των φορολογουμένων: “Όσον αφορά την «εξαγορά» της Αγροτικής από την Πειραιώς, η επιχειρηματολογία Προβόπουλου μοιάζει πραγματικά αστεία, καθώς υποστήριξε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα
διέκοπτε την παροχή ρευστότητας ύψους 6,3 δισ. ευρώ και η ΑΤΕ θα έκλεινε αμέσως. Όμως με βάση τον νόμο που αφορά την «εξαγορά» της ΑΤΕ από την Πειραιώς, η διαφορά μεταξύ στοιχείων ενεργητικού και παθητικού, ανέρχεται σε περίπου 6,67 δισ. τα οποία θα αναλάβει να καλύψει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι. Που σημαίνει ότι όλα αυτά έγιναν απλώς για να αλλάξει χέρια η ΑΤΕ και να περάσει από δημόσιο σε ιδιωτικό έλεγχο και να ισχυροποιήσει μια ιδιωτική τράπεζα, η Πειραιώς, την θέση της στην κατηγορία Too Big to Fail. Ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην διασωθεί η ΑΤΕ υπό δημόσιο έλεγχο, αφού όπως είναι γνωστό οι ιδιωτικές τράπεζες, «καταβρόχθισαν» έως τώρα, πακτωλό δισεκατομμυρίων από πακέτα διάσωσης, ανάμεσά τους βέβαια και η ίδια η Πειραιώς. Φυσικά, τόσο ο Προβόπουλος, όσο και ο Στουρνάρας, έσπευσαν να επιστρατεύσουν το γνωστό πλέον εκβιαστικό επιχείρημα, περί απωλειών θέσεων εργασίας.” (http://failedevolution.blogspot.gr/2012/08/blog-post.html)
Τοποθετηθήκατε “όλως τυχαίως” στη θέση του διοικητή της ΤτΕ την περίοδο που όλοι άρχισαν να ετοιμάζονται για εθνικές εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μπροστά σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Αποδείχθηκε ότι η τοποθέτησή σας τη δεδομένη στιγμή δεν ήταν καθόλου τυχαία με την πρόσφατη υπόθεση της "διαρροής" του επίμαχου email (http://www.efsyn.gr/arthro/na-poios-esteile-epimaho-e-mail-mesa-apo-tin-tte), προκειμένου να υπονομεύσετε την Ελληνική κυβέρνηση και να αποδυναμώσετε περισσότερο τη διαπραγματευτική της θέση απέναντι στους δανειστές. Αποδείχθηκε ότι είστε το αγαπημένο παιδί του Βερολίνου, των Βρυξελλών και του "αυτοκράτορα" Ντράγκι και ότι είστε σε πλήρη σύμπλευση με τις καταστροφικές τους πολιτικές.

Και ασφαλώς, δεν πρόκειται να ξεχάσουμε το "forget it Yannis" που σας είπε ο μίστερ Σόιμπλε, σαν να ήσασταν κανένα κακομαθημένο παιδάκι που ήθελε απλώς να του κάνουν τα χατίρια και όχι ένας υπουργός οικονομικών που θα έπρεπε να απαιτεί και όχι να ικετεύει τον άμεσο τερματισμό των πολικών που αποδεδειγμένα κατέστρεψαν τη χώρα του.

Σε αντίθεση λοιπόν με το "απαγορευτικό" που σας επέβαλε ξεκάθαρα η μαριονέτα των τραπεζιτών, εμείς σας το δηλώνουμε ξεκάθαρα:  
We will not forget it ... Yannis!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.