Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

«Βόμβα» αντιπεριφερειάρχη! «Κατασχέθηκαν όλοι οι λογαριασμοί της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς» (video)

Δήλωση «βόμβα» έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, στο περιθώριο της σύσκεψης που έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα για τον Χάρακα.
Ο κ. Δρακουλόγκωνας, ούτε λίγο ούτε πολύ, τόνισε πως κατασχέθηκαν σχεδόν όλοι οι λογαριασμοί της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς!
«Για ένα έργο που αν θα γίνονταν και θα κόστιζε 4 εκατομμύρια ευρώ, υπάρχει μία δικαστική απόφαση εδώ και χρόνια, που λέει ότι οι μελετητικές εταιρίες που ανέλαβαν το έργο να εισπράξουν 5 εκατομμύρια ευρώ, που με τους τόκους σήμερα έχουν προσεγγίσει τα 9 εκατομμύρια ευρώ. Η ενέργεια αυτή αφορά ένα... έργο που είχε αναλάβει η Αναπτυξιακή Επιχείρηση Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας.
Με βάση αυτή την απόφαση την Τρίτη 12 Μαΐου, κατασχέθηκαν σχεδόν όλοι οι λογαριασμοί της περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς.
Εδώ υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα, αλλά και πρακτικό ζήτημα για την λειτουργία της Περιφέρειας, με αυτή την ενέργεια που έγινε» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.
Παρακάτω σε βίντεο όλη η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Δρακουλόγκωνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.