Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Το ΚΚΕ βάλθηκε να διαφημίσει τις θέσεις μας


Το ΚΚΕ απάντησε στο χτεσινό δημοσίευμα μας. Ευχαριστούμε για την απομαγνητοφώνηση μέρους της συνέντευξης του Γιάννη Κρούσου. Ε, δεν είναι και τόσο "αποκαλυπτική" η αναφορά σε δημόσιες δηλώσεις "ηγετικού στελέχους" μας. Δεν τις κρύψαμε ούτε χτες:
Ποτέ το ΚΚΕ δεν τόλμησε να σχολιάσει ή να ερμηνεύσει το πώς το μέγα και πολύχρωμο πλήθος κατέληξε σε τέτοιο κοινό αίτημα(Άμεση Δημοκρατία, τώρα)... Στη Δημοκρατία, στην Εξουσία του Δήμου, συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων το άπαν του.... δήμου, δίχως εξαιρέσεις.

Προφανώς το ΚΚΕ θέλει να θέσει σε ψηφοφορία το ποιοι πρέπει να συμμετέχουν και ποιοι όχι στη λήψη των αποφάσεων. Το ίδιο λέει και η Χ.Α. (Γι΄αυτό, με ηλεκτρονικό της μήνυμα, μας είχε ενημερώσει ότι "Σας βάλαμε στη μαύρη λίστα μας". Στη δική της εξουσία, μας βλέπουμε "στο πυρ το εξώτερον").

Όλα τα καταλάβαμε. Και τον "αισχρό αντικομμουνισμό" μας και το "γκαιμπελίσκοι". Εκείνο το "ΣΥΡΙΖΑ", όταν απευθύνεται σε μας, πού κολάει; Σιγά, μην πρέπει να λογοδοτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δικές μας θέσεις. Ή σε μας θα απευθύνεται(για πράγματα που γράψαμε) ή στο ΣΥΡΙΖΑ (για πράγματα που γράφει και κάνει).

Τους αφιερώνουμε το ανατριχιαστικό άρθρο μας: Χρυσή Αυγή ή ΣΥΡΙΖΑ;

Εμμένουμε στις θέσεις του "ηγετικού στελέχους" μας(που δεν μπορούν να είναι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλιώς αυτό το συστημικό κόμμα δεν θα μιλούσε για "κυβέρνηση αριστεράς"):
Δε με ενδιαφέρει ότι και να ’ναι. Άνθρωπος να ’ναι. Έχει τα κότσια να μπει σε μια διαδικασία ότι βγάλει η κάλπη; Αυτό είναι η δημοκρατία που θέλουμε, που είχαμε κάποτε στην Ελλάδα και που θέλουμε, αλλιώς το πρόβλημα δε λύνεται. Όποιος πιστεύει ότι τα κόμματα με τον τρόπο που είναι δομημένα μπορούν να λύσουν το πρόβλημα κάνει λάθος.

Κάποιοι δεν τα έχουν.

"Αφήστε όλα τα λουλούδια ν' ανθίσουν" . Δημοκρατία θα προκύψει στο τέλος. Δημοκρατία και Σεισάχθεια.

Αυτό που ζούμε είναι "Ζωή που δεν ανθίζει".


Δείτε την απάντηση του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.