Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ο Νικόλας μπήκε και στο Ψηφοδέλτιο του Θόδωρου! Άντζελα, καλά να πάθεις!


O κ. Nικόλας BαλλιανάτοςTελικα, ο Νικόλας Βαλλιανάτος, μετά τα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ, στην Ελιά στην Τετράπολη και στην Αντζελα, όχι μόνον στηρίζει το Θόδωρο στην Περιφέρεια, αλλά μπήκε και στο Ψηφοδέλτιό του!

Ετσι, ο Νικόλας, τιμώντας τη συνεργασία που είχε παλαιότερα με το Θόδωρο στη Νομαρχία, επιχειρεί να την επαναλάβουν, αυτή τη φορά από το μετερίζι της ΠΙΝ.
Από την άλλη μεριά ο Θόδωρος χαίρεται διπλά, όχι μόνο γιατί θα επαναληφθεί η συνεργασία του με το....
Νικόλα, αλλά και γιατί γνωρίζει ότι ο τ. πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου είναι από τους ικανότερους ψηφοσυλλέκτες και εφ’ όσον το Ψηφοδέλτιο του Θόδωρου κερδίσει τις εκλογές, σίγουρα ο Νικόλας θα παίξει πρώτο ρόλο δίπλα στον Κεφαλονίτη περιφερειάρχη.

Επισης με την ευκαιρία πρέπει να πούμε ότι, ενώ πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκμεταλλεύθηκαν το Κίνημα για ίδιον όφελος, ο Νικόλας ουδέποτε ζήτησε κάτι για τον εαυτό του!..

Πέραν απ’ αυτά ο Νικόλας θα δώσει τώρα τη μάχη και κόντρα στον τέως κομματικό φίλο του Γιώργο Τσιλιμιδό, που είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Αντζελας.
http://www.kefalonianmantata.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.