Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Δημήτρης Μπάσης: Της χρωστάμε της Κεφαλονιάς, θα ανταποδώσουμε την αγάπη της με συναυλία


Πάνω σε αυτό που είπατε για τη βοήθεια. Την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Μαρτίου γίνονται δύο μεγάλες συναυλίες στο Badminton για την υποστήριξη των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς. Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θάνου Μικρούτσικου και με την παρουσίαση του Γιάννη Μπέζου, 28 τραγουδιστές, όπως η Χάρις Αλεξίου, ο Μανώλης Μητσιάς, η Μαρία Φαραντούρη, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωστής Μαραβέγιας, εσείς, θα δώσετε το τρανταχτό «παρών» της ζεστασιάς στο όμορφο νησί του Ιονίου... 

Είναι υποχρέωσή μας. Ο κόσμος έκανε εμάς αναγνωρίσιμους και τους δίσκους μας χρυσούς και πλατινένιους. Ο κόσμος αγάπησε τη μουσική μας, μας υποστήριξε, πλήρωσε για να μας ακούσει, μας τίμησε. Αυτήν την αγάπη θα την.....
ανταποδώσουμε στην όμορφη Κεφαλονιά. Θα θέλαμε αυτές οι συναυλίες να φέρουν όσο περισσότερα έσοδα γίνεται για να διατεθούν στους σεισμόπληκτους. Οι άστεγοι μέσα στα καράβια είναι εικόνες που με έχουν συγκλονίσει. 
Το καλοκαίρι του 2013 πήγαμε και δώσαμε μια ωραία συναυλία στην Κεφαλονιά μαζί με τον Θάνο Μικρούτσικο και τη Ρίτα Αντωνοπούλου. Τότε ήταν όλα ειρηνικά. Απολαύσαμε τον ήλιο, το τοπίο, οι άνθρωποι φιλόξενοι, μας έδιναν συγχαρητήρια μετά τη συναυλία. «Μας εμπνεύσατε», μου είχε πει μια κυρία τότε. Θα τους ξεχάσουμε τώρα, στις δύσκολες στιγμές; Δεν νομίζω να υπάρχει τραγουδιστής στον κόσμο που θα του πουν «έλα να τραγουδήσεις για έναν ιερό σκοπό» και δεν θα το κάνει. Οι καλλιτέχνες έχουν ευαισθησίες. Συγκλονίστηκα με την καταστροφή αυτή. Είναι θλιβερό. Το γρηγορότερο, η Πολιτεία πρέπει να βοηθήσει πραγματικά όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πληγεί και υποφέρουν μέσα στο κρύο και στην κρίση.
http://www.paron.gr/v3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.