Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη εργασίας του Γενικού Γραμματέα στη Ζάκυνθο


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάτρα    τηλ.: 2610-490335-6
 fax: 2610-490359
Τρίπολη  τηλ.:2713-601007
    fax: 2710-232383
Κέρκυρα τηλ.:26613-61597
 fax: 26610-44424              Πάτρα, 12-3-2014

Γιώργος Διδασκάλου: «Θα συνδράμουμε οποιαδήποτε αναπτυξιακή πρωτοβουλία είναι προς όφελος των κατοίκων της Ζακύνθου» 
Ο συντονισμός των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη Ζάκυνθο, με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ήταν ό σκοπός της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Διδασκάλου, σήμερα, στο νησί, στα πλαίσια των επαφών του με υπηρεσιακούς παράγοντες σε όλους τους νομούς της αρμοδιότητάς του.
Από νωρίς το πρωί ο Γενικός Γραμματέας είχε συναντήσεις εργασίας με όλους τους Προϊσταμένους και τους υπαλλήλους της Α.Δ., ενώ ιδιαίτερη συνεργασία είχε με την προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Ζακύνθου Αγγελική Ζουρμπάνου, για το θέμα της μετεγκατάστασης και συγκέντρωσης των υπηρεσιών σε κτίρια του δημοσίου, με στόχο τον περιορισμό του λειτουργικού κόστους και τη γρηγορότερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων με τις υπηρεσίες.
Στη συνέχεια, ο κ. Διδασκάλου συναντήθηκε, διαδοχικά, με το Δήμαρχο Ζακύνθου Στέλιο Μποζίκη και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Διονύση Μυλωνά και συζήτησε μαζί τους για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το νησί, με κύριο αυτό της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, ενόψει και της....
επικείμενης εκδίκασής της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 
Σε δηλώσεις του, μετά τις συναντήσεις, αργά το μεσημέρι, ο Γενικός Γραμματέας ανέφερε: «Εξετάσαμε όλα τα θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Είμαστε στη διάθεση του πρώτου και δεύτερου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να υλοποιηθεί έγκαιρα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε αναπτυξιακή πρωτοβουλία είναι προς όφελος των κατοίκων της Ζακύνθου».
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Ζάκυνθο ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε, σήμερα και με τον Μητροπολίτη Ζακύνθου και Στροφάδων Διονύσιο Δ’, από τον οποίο ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης. Τον διαβεβαίωσε, δε, ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ως εκπρόσωπος του κράτους, θα είναι αρωγός της τοπικής Εκκλησίας όταν και όποτε της ζητηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.