Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΘΑΚΗΣ


Τον Δήμαρχο Ιθάκης κ. Ιωάννη Κασσιανό δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος.
Η συνάντηση είχε κατ’ αρχάς εθιμοτυπικό χαρακτήρα γνωριμίας, όμως η συζήτηση επεκτάθηκε σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και τέθηκαν οι βάσεις περαιτέρω συνεργασίας.
Ο κ. Κασσιανός περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες και ανέφερε ότι βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο ο σχεδιασμός μιας σειράς έργων, όπως η υλοποίηση βιολογικού καθαρισμού, η δημιουργία πεδίου προσγειώσεως ελαφρών αεροσκαφών, η κατασκευή υδατοδεξαμενής, η χωροθέτηση μιας μικρής Βιομηχανικής Περιοχής, η κατασκευή δημοτικού χώρου στάθμευσης οχημάτων κ.ά.
Ο κ. Αποστολόπουλος ενθάρρυνε τη σύνταξη ώριμων μελετών, ώστε, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, να δρομολογηθεί η υλοποίηση έργων που θα θέσουν την Ιθάκη σε αναπτυξιακή τροχιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.