Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Μυστική σύσκεψη στο Ληξούρι παρουσία του υπουργού παιδείας. Τους έπιασε στα …πράσα ο Δ. Μαντζουράτος.



Μυστική σύσκεψη χθες στο Ληξούρι στο Μουσείο με τον υπουργό παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Β. Θεοφιλάτο, διευθυντές σχολείων κ.ά.
Μακριά από τον κόσμο προσπάθησαν, να πείσουν άραγε ποιον; και με ποια επιχειρήματα. Τους έπιασε όμως στα πράσα ο Δημ. Μαντζουράτος, ο οποίος πληροφορήθηκε την σύναξη τελευταία στιγμή και τους πρόλαβε στο τέλος. Παρόλα αυτά είχε μια στιχομυθία σε έντονο ύφος με τον υπουργό, λέγοντας του ότι στα σχολεία δεν πρόκειται να τα λειτουργήσουμε, κάνετε σχεδιασμούς χωρίς τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.
Ήταν κατηγορηματικός ο Δημ. Μαντζουράτος προς τον υπουργό λέγοντας του, ότι δεν.......
πρόκειται να λειτουργήσουν τα σχολεία αν δεν φέρετε προκάτ αίθουσες. Ο υπουργός συμφώνησε μαζί τους λέγοντας, «ναι, έτσι θα γίνει»,. Ο Μαντζουράτος απευθύνθηκε προς τους παραβρισκόμενους, λέγοντας, «τον ακούτε τι λέει, δεσμεύθηκε».

Μας κατήγγειλαν ότι χθες στο κλειστό γυμναστήριο είχαν κόσμο χωρίς φαγητό, χωρίς κουβέρτες, δεν ήξεραν που θα κοιμηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.