Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Σύσκεψη στο Ληξούρι παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ (εικόνες + video)


Σε αίθουσα του μουσείου στο πληγωμένο από τον εγκέλαδο Ληξούρι έγινε σύσκεψη παρουσία του υπουργού παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου του δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου.
Για την ασφάλεια των πολιτών ανακοινώθηκε στο Ληξούρι να μην μπουν στα σπίτια τους, και όρισαν ασφαλείς χώρους φιλοξενίας στήνοντας σκηνές στο γήπεδο ποδόσφαιρου, τα φέρυ μποτ παρέμειναν ανοικτα για όποιον θέλει να περάσει το βράδυ μέσα σε αυτά, λεωφορεία του ΚΤΕΛ σε διάφορα σημεία και αυτά φιλοξενούν κόσμο.

Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος - Μαρία Μουρελάτου
Σήμερα βατραχάνθρωποι θα ελέγξουν κάποιες παραλίες κοντά στο Ληξούρι για τη ασφαλή προσάραξη του αρματαγωγού «ΧΙΟΣ» και τη μεταφορά της βοηθείας στο Ληξούρι. Η σύσκεψη διεκόπη για λίγα λεπτά με την άφιξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Για τα χωριά της Παλικής δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη για το που και πως θα φιλοξενηθούν όσοι δεν μπορούν να μείνουν μέσα στα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.