Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΜΕ Ζακύνθου: Αλληλεγγύη στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς


Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΖ ανταποκρινόμενο στην έκκληση της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης (βλ. συνημμένο έγγραφο), για οργάνωση αλληλεγγύης στους πληγέντες, ομόφωνα καλεί τους συλλόγους διδασκόντων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τα 15μελή των σχολείων να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους πληγέντες.
Η αλληλεγγύη αυτή μπορεί να έχει τις εξής μορφές:

1. Χρηματική ενίσχυση. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν κατά σχολείο θα παραδοθούν στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕΖ, το οποίο θα τα καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΜΕ Κ-Ι.
2.  Υλική ενίσχυση:
  i.   Ιατροφαρμακευτικό υλικό: Οινόπνευμα λευκό, πάνες για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, πάνες για παιδιά, υποσέντονα μιας χρήσης, χαρτί υγείας, χλωρίνες, γάζες άκοπες, φυσιολογικούς ορούς 1.000 ml, Betadin solution, Betadin scrable και γάντια μιας χρήσης μέγεθος small.
ii. Τρόφιμα: Γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, άνθος αραβοσίτου βανίλια, κομπόστες, ζάχαρη και ντοματοπολτός. 
iii. Διάφορα: Πλαστικά και γυάλινα ποτήρια, πιρούνια, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα και ράντζα, οικοσκευές, λόγω του ότι στο Ληξούρι όλος ο εξοπλισμός των σπιτιών σε γυαλικά – ποτήρια – πιάτα έχει καταστραφεί.

Η συγκέντρωση της υλικής ενίσχυσης θα γίνεται κατά σχολείο σε χώρο που θα κρίνει κατάλληλο ο κάθε σύλλογος διδασκόντων.

Η παράδοση της πρώτης δόσης της αλληλεγγύης στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕΖ θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με μέλη του Δ.Σ. έως την Πέμπτη 13/02 προκειμένου να παραδοθεί στους πληγέντες με την πρώτη αποστολή που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα (Παρασκευή 14/02).


Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.