Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Γ. ΚΑΛΟΥΔΗΣ: OYTE ΓΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


28-1-2014 ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΩΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ !
ΑΝΙΑΤΕΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Η κυβέρνηση Σαμαρά ανακοίνωσε σήμερα 100.000 ευρώ βοήθεια για τους συμπολίτες της Κεφαλλονιάς που επλήγησαν από τον σεισμό.
Όταν είναι παγκοίνως πλέον γνωστές οι τεράστιες ζημιές σε σπίτια, και σε μαγαζιά στο Ληξούρι (πρωτίστως), στο Αργοστόλι και.......στα γύρω χωριά μας.
Όταν το ποσό αυτό δεν φτάνει ούτε για ασπιρίνες των συμπολιτών μας Κεφαλλονιτών, όχι απλά για την αποκατάσταση των ζημιών των σπιτιών, των μαγαζιών αλλά και των μεγάλων καταστροφών εξοπλισμών και προμηθειών των μαγαζιών !
Όταν ο κ. Σαμαράς έδωσε στον κουμπάρο του Δήμαρχο Πειραιά κ. Μιχαλολιάκο ένα εκατομμύριο ευρώ το 2013 και άλλο ένα εκατομμύριο ευρώ για το 2014, για το Δημοτικό θέατρο Πειραιά, είναι προφανείς αφενός μεν ο εμπαιγμός του Λαού της Κεφαλλονιάς αφετέρου δε οι εκ γενετής και μη ιάσιμες ασθένειες του κράτους της αθηναικής ολιγαρχίας. 

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ 

Δικηγόρος

Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ 
Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517
e-mails:yorgoskaloudis@gmail.com,yorgoskaloudis@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.