Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Γλέντι με δώρα, κέφι και χορό στην πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουρδάτων «Ο Πλάτανος» (εικόνες)



Ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα του έκανε ευτυχισμένα τα μικρά παιδιά, οι … ψήστες με τα κρεατικά τους έκαναν… χαρούμενους τους μεγάλους και κάπως έτσι όμορφα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουρδάτων «Ο Πλάτανος» έκοψε χθες το απόγευμα στον χώρο του σχολείου του χωριού την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Κείμενο – φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής
Την κοπή της πίτας έκανε ο ιερέας του χωριού π. Δημήτρης, ενώ η άρτια οργάνωση από το ΔΣ του συλλόγου, με τα δώρα στα παιδιά, τα φαγητά, τα ποτά και τον χορό, έκαναν πολύ όμορφη την βραδιά στα Λουρδάτα.
«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουμε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Ευχόμαστε καλή χρονιά και να είναι ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, υπομονή, κουράγιο και αισιοδοξία» δήλωσε ο ....
πρόεδρος του Πολιτιστικού Λουρδάτων ο Πλάτανος κ. Χρήστος Κοσμάς.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά και πρώην δήμαρχος Λειβαθούς, κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή και ευτυχισμένη χρονιά, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Διονύσης Αραβαντινός, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πεσσάδας κ. Ευάγγελος Μοσχόπουλος και ο παιδίατρος, Συντονιστής Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αργοστολίου κ. Ευάγγελος Ευαγγελάτος.
Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε… γλέντι με άφθονο κρασί και χορό!
Για περισσότερες φωτο κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.