Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΑΝ.Α.Σ.Α: Να καταργηθεί η Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Διοίκηση!

 
 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
Επικεφαλης: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ περιφερειακός σύμβουλος
 Να καταργηθεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση!
Κάθε «αγγελάκας» στον πάγκο του!
Διαβάσαμε δημοσιεύματα του τύπου για τις πίτες-φιέστες του γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδας-Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων (ΔΕ.Π.ΙΝ) καθώς και τα σχεδόν διθυραμβικά  δελτία τύπου για τις δήθεν επιτυχίες στο έργο του!
Η ΑΝ.Α.Σ.Α έχει επανειλημμένα εκφράσει την ριζική αντίθεση της για την ανάγκη ύπαρξης και λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, επειδή πρόκειται για ένα γραφειοκρατικό θεσμό που στήθηκε......
από το κεντρικό κράτος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για να αφαιρέσει ουσιαστικές αρμοδιότητες από την αυτοδιοίκηση, ιδίως την περιφερειακή την οποία και υποκαθιστά πλήρως σε αρκετούς τομείς της δημόσιας ζωής.

Στόχος η διαιώνιση του πελατειακού κράτους και κυρίως η υπηρέτηση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που δραστηριοποιούνται σε περιφερειακό επίπεδο!

Αντί λοιπόν ο  γγ της ΔΕ.Π.ΙΝ να κάνει φιέστες αυτοδιαφήμισης με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων που υποφέρουν από τις πολιτικές των κυβερνήσεων πού τον διόρισαν και που υποστηρίζει , θα ήταν καλύτερο να μας πεί γιατί επί θητείας του μεγάλωσε ο χρόνος για την εξυπηρέτηση των πολιτών ( για παράδειγμα η τελεσιδικία για δασική έκταση) η να μας ενημερώσει σε πόσες περιπτώσεις υιοθέτησε τις αποφάσεις-γνωμοδοτήσεις των Περιφερειακών Συμβουλίων και σε πόσες τις πέταξε στην κάλαθο των αχρήστων;

Η ΑΝ.Α.Σ.Α παλεύει για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών στην αυτοδιοίκηση που σημαίνει κατάργηση του «Καλλικράτη» και φυσικά κατάργηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και απόδοση των αρμοδιοτήτων της στις περιφέρειες και στους δήμους.

Αργοστόλι, 11/01/2014                     Θεόδωρος Γαλιατσάτος
                                                          Περιφερειακός σύμβουλος
                                                          Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.