Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Στην τουριστική έκθεση Θεσσαλονίκης «PHILOXENIA» ο Δήμος Ζακύνθου


Στην 29η τουριστική έκθεση Θεσσαλονίκης «PHILOXENIA», η οποία θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία από το Δήμο Ζακύνθου.
Ο Δήμος Ζακύνθου έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην προβολή των τοπικών......... προϊόντων και στην προσέλκυση του μαθητικού τουρισμού. Γι’ αυτό το λόγο, στο περίπτερο που θα στηθεί, εκτός από το καθιερωμένο προωθητικό έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό με τα αξιοθέατα της Ζακύνθου, που μοιραστεί στους επισκέπτες, θα τοποθετηθούν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα που θα μπορούν να τα δοκιμάζουν όλοι.

Τέλος, να σημειωθεί πως έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με αρκετά ταξιδιωτικά γραφεία από την Βόρεια Ελλάδα και με πολιτιστικούς συλλόγους, ενώ έχουν προσκληθεί στο περίπτερο της Ζακύνθου εκπρόσωποι από τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας και εκπαιδευτικοί-υπεύθυνοι για τις εκδρομές από ιδιωτικά σχολεία. Την τελευταία μέρα της έκθεσης, στο περίπτερο θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρο δωρεάν διακοπές στην Ζάκυνθο για τέσσερα άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.