Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Θ. Γαλιατσάτος: Περιφερειαρχης και Πρόεδρος ευτελίζουν την λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
Επικεφαλης: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ περιφερειακός σύμβουλος
www.thodoros.gr             anasa.ionia@gmail.com    info@thodoros.gr
Περιφερειαρχης και Πρόεδρος ευτελίζουν την λειτουργία του ΠΣ
Η ΑΝ.Α.Σ.Α δικαιώνεται και δεν συμπράττει !
Ο τρόπος που επέλεξε η διοίκηση Σπύρου να απαντήσει στην αίτηση της ΑΝ.Α.Σ.Α και των 13 περιφερειακών συμβούλων για έκτακτη σύγκληση του ΠΣ Ιονίων σχετικά με την δολοφονία και την ΧΑ, είναι χαρακτηριστικός της αυταρχικής  αντίληψης τους για την δημοκρατία και για την λειτουργία της αυτοδιοίκησης!
Συγκεκριμένα, μετά την επί μέρες σθεναρή άρνηση τους να ......
συγκληθεί εκτάκτως το ΠΣ , τελικά επέλεξαν την προσεχή Κυριακή 28/9 και ώρα 6μμ που δεν υπάρχει η δυνατότητα συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης για τους συμβούλους της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, παρά μόνον εάν δαπανήσουν τρείς (!) ημέρες.
Προφανής η σκοπιμότητα, παντελώς απαράδεκτη από δεοντολογική και δημοκρατική άποψη.
Η ανεκδιήγητη διοίκηση Σπύρου επιλέγει την οδό της απαξίωσης του θεσμού και της γελοιοποίησης του συγκαλώντας ένα Συμβούλιο που τα μέλη δεν μπορούν πρακτικά να παρευρεθούν, στην προσπάθεια της να αποφύγει την καταδικαστική συζήτηση για την ΧΑ και τις ευθύνες της κυβέρνησης και των μνημονιακών πολιτικών!
Η διοίκηση Σπύρου δεν είναι μόνο ακατάλληλη για την ΠΙΝ, αναδεικνύεται και σε πολύ επικίνδυνη για το κύρος και την βιωσιμότητα της.
Η ΑΝ.Α.Σ.Α κάτω από αυτές τις συνθήκες δηλώνει και ενημερώνει ότι αφ ενός αισθάνεται δικαιωμένη για την πρωτοβουλία που είχε για την σύγκληση του οργάνου και αφ ετέρου δεν πρόκειται να συμπράξει με την παρουσία της στην διακωμώδηση του θεσμού.

Αργοστόλι, 28/9/2013                             
Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Περιφερειακός σύμβουλος
Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.