Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η αδελφή του Δημάρχου Ιθάκης & Πρόεδρος του ΔΣ Ιθάκης κ. Νίκη Κασσιανού «ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ.. ΚΗΔΕΙΕΣ»!


Η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ιθάκης κ. Νίκη Κασσιανού & αδελφή του Δημάρχου Ιθάκης κ. Ιωάννη Κασσιανού, μέσω της ιστοσελίδας της «Εν Ιθάκη» (enithaki.blogspot.com) απειλεί ξεκάθαρα τη ζωή των δύο πρώην δημάρχων Ιθάκης Σπύρο Αρσένη (1975-1994) και Τηλέμαχο Καραβία (1995-2006) γράφοντας ότι το 2013 είναι προϋπολογισθέντα στη στήλη των γενικών εξόδων του δημοτικού προϋπολογισμού κονδύλι 3000 ευρώ με το χαρακτηρισμό «ΚΗΔΕΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ».

Ο κ. Αρσένης ερωτηθείς επ’ αυτού δήλωσε: «Επειδή οι στιγμές για τον αδελφό της Δήμαρχο είναι κρίσιμες (Παύση απ’ τα καθήκοντα του μετά από απόφαση πειθαρχικού συμβουλίου του ΥΠ.ΕΣ) δεν αποκλείεται τίποτα από τα αδέλφια. Εγώ μάλιστα που προέρχομαι από εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ένα σπρώξιμο στους σκοτεινούς δρόμους της Ιθάκης “χρειάζομαι” για να καλυφθούν τα έξοδα κηδείας! Μήπως αυτό έχει προγραμματίσει η κυρία πρόεδρος του Δ.Σ. Ιθάκης που έχει ξεφτιλίσει το αξίωμα της με την συμπεριφορά της; Φαίνεται ότι “Μωραίνει Κύριος”. Πάντως ας το έχει υπόψη του ο κύριος Εισαγγελέας του νομού έως ότου εκδικαστεί η μήνυση μου εναντίον της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.