Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο για τα "σμπάρα" - «Εκτροχιασμός» με τα… τρενάκια!


Μια μαραθώνια και σε αρκετά σημεία γεμάτη ένταση συνεδρίαση, είχαμε χθες στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 10 πρωί ολοκληρώθηκε σχεδόν το βράδυ και «καυτά» θέματα έπεσαν στο τραπέζι, ωστόσο η ένταση σημειώθηκε στην αρχή και στο φινάλε της συνεδρίασης ήταν ιδιαιτέρως έντονη.


Στο ξεκίνημα, το λόγο προσπάθησε να πάρει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ασσου Σπύρος Παπασπυράτος, για κάποια προβλήματα που ταλανίζουν το χωριό του. Εις μάτην όμως. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, τον ανέκοψε προτείνοντάς του να περιμένει ως....το τέλος της συνεδρίασης των 19 θεμάτων ημερήσιας διάταξης (καλό απόγευμα δηλαδή), για να μιλήσει. Αυτό το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση τόσο της παράταξης του Μάρκου Κοτσιλίνη, όσο και της Λαϊκής Συσπείρωσης.


Έξαλλος έγινε και ο Σπύρος Σαμούρης, ο οποίος ενώ προσπαθούσε να πάρει τον λόγο για να μιλήσει επί της διαδικασίας ο Νίκος Ανουσάκης πεισματικά δεν του τον έδινε. Κάπου εκεί η ένταση κορυφώθηκε, η Λαϊκή Συσπείρωση, έκανε λόγο για «δικτατορία», ενώ ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ασσου, βλέποντας πως οι κουβέντες του δεν πρόκειται να εισακουστούν αποχώρησε από την αίθουσα του συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.