Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Μητρόπουλος: Όλοι θα επαναπροσληφθούν…


Ο Αλέξης Μητρόπουλος, υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ για την δημόσια διοίκηση, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Βασίλη Σκουρή και Λώρας Ιωάννου, για την κινητικότητα και τις απολύσεις στο Δημόσιο. «Μπαίνοντας στο μνημόνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου ήταν ένα...
εκατομμύριο 98 χιλιάδες φυσικά πρόσωπα. Δηλαδή έχουμε συρρίκνωση του δημοσίου κατά 400.000. Άρα η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντισταθεί αναφορικά με το ζήτημα του δημοσίου. Σύρεται σε μία εκδοχή ενός μικρού δημοσίου, στα χέρια των δανειστών χωρίς κοινωνικές υπηρεσίες», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Μητρόπουλος και πρόσθεσε:
«Εγγυώμεθα την απασχόληση και όσοι την περίοδο του μνημονίου αδικήθηκαν απολύθηκαν κατατρέχθηκαν και θα επαναπροσληφθούν και θα στηριχθούν διότι μια κυβέρνηση της αριστεράς, δεν θα νοείται ότι είναι κυβέρνηση αριστεράς, αν δεν στηρίξει την απασχόληση, αν δεν επαναφέρει τον κατώτατο μισθό, αν δεν επαναφέρει την κατώτατη σύνταξη και όλα τα κοινωνικά επιδόματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.