Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Εις αύριον τα σπουδαία για το μέλλον της τρικομματικής


“Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα” θα μπορούσε να είναι η ατάκα που θα περιέγραφε το κλίμα στη χθεσινή σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.
Το κλίμα περιγράφεται ως πάρα πολύ βαρύ κι έγινε βαρύτερο όταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης υπαινίχθηκε στον Σαμαρά ότι “μπορεί να βρεθεί λύση χωρίς να πάμε σε εκλογές” δηλαδή να υπάρξει αλλαγή πρωθυπουργού.
Επίσης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξέσπασε στον Γιάννη Στουρνάρα για τον ρόλο του στο κλείσιμο της ΕΡΤ και το περίφημο email που έστειλε απειλώντας.........
περιφερειακούς σταθμούς με κλείσιμο επειδή μεταδίδουν το “πειρατικό” πρόγραμμα της ΕΡΤ!!
Ο Αντώνης Σαμαράς προθυμοποιήθηκε να κάνει ανασχηματισμό αμέσως μετα το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Όμως δεν έγινε συζήτηση για συμμετοχή των Βενιζέλου και Κουβέλη στο κυβερνητικό σχήμα.
Η απόφαση του ΣτΕ λειτούργησε λυτρωτικά για όλους. Ο Κουβέλης ζητεί άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ, ο Βενιζέλος αφήνει περιθώριο στο Μαξίμου να εφαρμόσει την απόφαση και ο Σαμαράς έχει δύο ημέρες περιθώριο για να ικανοποιήσει τα αιτήματα των εταίρων του.
Κοινώς τίποτε δεν τελείωσε…
ΥΓ: Εκλογές τον Ιούλιο θα σήμαινε πέραν όλων των άλλων και παραγραφή ευθυνών πολιτικών προσώπων για τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ. Την επισήμανση την έκανε στους δυο εταίρους του ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος που «κρατάει» το κόμμα από την υπόθεση αυτή, έδειξε να κατανοεί πλήρως τη σημασία της επισήμανσης.

Read more: http://rizopoulospost.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.