Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ: ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ


Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Παν. Βαλλιάνου και  οι Διευθύνσεις των Σχολείων της Εκπαιδευτικής Κοινότητας των Κεραμειών  διοργάνωσαν ένα κύκλο εκδηλώσεων για να τιμήσουν την ιστορία και την προσφορά του Βαλλιάνειου Γυμνασίου Κεραμειών στο χώρο του Βαλλιάνειου Γυμνασίου και Λυκείου.
Η πρώτη μέρα το Σάββατο το απόγευμα  πραγματοποιήθηκαν δυο ομιλίες από την κ. Ουρανία Καλούρη καθηγήτρια Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Επισκέπτηρια Καθηγήτρια.......
Πανεπιστημίου Anzers – Γαλλία, με θέμα: Βαλλιάνειο Κληροδότημα και Τοπική Κοινωνία.
Και από την κ. Βασιλική Μακρυδήμα Επίτιμο Διευθύντρια Βαλλιάνειου Λυκείου Κεραμειών, με θέμα: Η ιστορία του Βαλλιάνειου Γυμνασίου Κεραμειών.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κεκάτος, ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Φραντζής, ο δημ. Σύμβουλος Νίκος Σκλάβος. Έστειλαν χαιρετιστήριο η Βουλευτής κ. Αφρ. Θεοπεφτάτου και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Κουρής.
Χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Πέτρος Πετράτος Πρόεδρος Διαχειριστικής Επιτροπής Κληροδοτήματος “Παν. Α. Βαλλιάνου”, ο κ. Κεκάτος, και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ-ΚΙ Διον. Γεωργόπουλος.  Την εκδήλωση παρουσίασε ο καθηγητής κ. Ηλίας Τουμασάτος.
Στο τέλος υπήρχε  πλούσιος μπουφές προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βαλλιάνειου Γυμνασίου Κεραμειών. Τα ποτά  και τα αναψυκτικά ήταν προσφορά του «σούπερ μάρκετ» Βασιλόπουλου.
Δίπλα στο Θέατρο, μέσα στο Γυμναστήριο λειτούργησε έκθεση των παλιών χρόνων του Γυμνασίου με φωτογραφίες και άλλα αντικείμενα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.