Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Μεγάλη νίκη για τον ΝΟΑ στο δημ. κολυμβητήριο Αργοστολίου: ΝΟ Αργοστολίου- ΠΑΟΚ 6-5!!


Το τελικό αποτέλεσμα τα λέει όλα για την εξέλιξη του αγώνα  που βρήκε νικητές την ομάδα της Κεφαλονιάς και πλέον ισοβαθμούν με το σημερινό της αντίπαλο (ΠΑΟΚ) έχοντας από 25 πόντους.
Ήταν μια σπουδαία νίκη για την ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου που μπορεί να μην έπιασε τόσο καλή απόδοση όπως σε προηγούμενους αγώνες αλλά είχε ψυχή και πάθος που σε τέτοια ματς δίνουν τους τρεις βαθμούς.
Δικαίως η φετινή ομάδα του ΝΟΑ κάνει όνειρα τετράδας και όπως όλα δείχνουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική οι δυο σημερινοί αντίπαλοι αλλά και ο Παναθηναϊκός θα διεκδικούν την είσοδο τους στα πλεϊ- οφ.
Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλά στημένος σήμερα από τον προπονητή του, αν μπορούμε...... 
να χρησιμοποίησουμε έναν όρο από άλλα αθλήματα! Με πρες επί τέσσερα οκτάλεπτα κατάφερε να βγάλει εκτός αγώνα τον Ευάγγελο Δουδέση, τον πιο επίκινδυνο πολίστα του ΝΟΑ, που σήμερα αισθάνθηκε για τα καλά στο κορμί του τη σκλήρη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ που έχασε τελικά το ματς, καθώς δεν κατάφερε να φανεί επιθετικά. Είναι χαρακτηριστικό οτι δεν προηγήθηκε ούτε μία φορά στο σημερινό ματς καθώς ο ΝΟΑ φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο οκτάλεπτο. Και ξέρετε οτι η σημερινή νίκη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία για το Αργοστόλι μιας και μπορεί η συνολική απόδοση να ήταν μέτρια αλλά και πάλι η ομαδικότητα που διακρίνει αυτή την ομάδα, ανεξαρτήτως ποιοί αγωνίζονται, έκανε τη διαφορά μέσα στην πισίνα.

Ο ΝΟΑ μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στην αρχή, δείχνοντας αποφασισμένος για τη νίκη που θα τον έφερνε πιο κοντά στο στόχο! Όμως ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και με υπομονή μπόρεσε να ισοφαρίσει στα μέσα της 2ης περιόδου, επιστρέφοντας στη διεκδίκηση των τριών βαθμών.

Και πάλι όμως οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, λίγο μετά την έναρξη του 3ου οκτάλεπτου (4-2 μπροστά), φτάνοντας κοντά στη σπουδαία επιτυχία. Είπαμε όμως και πριν οτι οι πολίστες του Μανώλη Γούναρη ήταν αποφασισμένοι να μην τα παρατήσουν. Με δύο σερί γκολ έκαναν το 4-4 και από εκείνο το σημείο και μετά ξεκίνησε το θρίλερ!

Ήρθε το 5-4 για το ΝΟΑ, σκορ με το οποίο έληξε η τρίτη περίοδος ενώ στα τελευταία οκτώ αγωνιστικά λεπτά η αγωνία "χτύπησε κόκκινο"! Ο ΠΑΟΚ και πάλι ισοφάρισε αλλά ο Σαλάχας με γκολ στα ίσια, περίπου δυομιση λεπτά πριν τη λήξη, έκανε το 6-5 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος ο Γούναρης πήρε ταϊμ- αουτ και έβαλε μέσα δυο φουνταριστούς προσπαθώντας να φτάσει η ομάδα του στην ισοφάριση. Όμως ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σκοράρει και η μπάλα έμεινε στα τελευταία τριάντα δευτερόλεπτα στα χέρια του Πλατίδη που την πέταξε στο ένα δευτερόλεπτο μακριά...

Το τέλος βρήκε όλη την ομάδα του ΝΟΑ να πανηγυρίζει, παρέα με τον κόσμο που γέμισε για πρώτη φορά φέτος το Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης θέλοντας με αυτή την κίνηση να ανταποδώσει την καλή φετινή παρουσία που έχει η ομάδα μέσα στις πισίνες.

Ήταν ένα σπουδαίο ματς, όχι τόσο υψηλού επιπέδου, αλλά με μεγάλες μάχες και εξέλιξη- θρίλερ! Σίγουρα ικανοποίησε τον κόσμο που το είδε από κοντά..

ΝΟ Αργοστολίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Μπουρνάζος 2, Μητρόπουλος 1, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος 1, Χαραλαμπόπουλος 1.

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Σολανάκης 2, Α.Αληχανίδης 1, Παππάς 1, Κόλιανιν 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.