Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Παγκεφαλληνιακό συλλαλητήριο την Τετάρτη στην Πλατεία για το ΤΕΙ.


                          
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με ένα και μοναδικό θέμα το ΤΕΙ. 
Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του σπουδαστών, πάνω από 500 άτομα είχαν κατακλύσει την κάτω αίθουσα του Θεάτρου, σε σημείο να σκέφτεται το προεδρείο να μετακομίσουν στην επάνω αίθουσα.

Τελικά, η συνεδρίαση έγινε στην αίθουσα που είχε προγραμματιστεί, η οποία ξεκίνησε με ομιλία του Δημάρχου, ο οποίος ενημέρωσε για τις κινήσεις και τις επαφές που είχε με το υπουργείο. Όπως είπε ο Δήμαρχος, κλείστηκε ραντεβού με τον υπουργό την Τρίτη το μεσημέρι, όμως κατά τη διάρκεια της .....
συνεδρίασης άλλαξε η ημερομηνία και η ώρα και θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού, την Τετάρτη το μεσημέρι στις 3.00. Πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης να προσκληθεί στην Κεφαλονιά ο ίδιος ο Υπουργός, αν και χειροκροτήθηκε από τους φοιτητές, δεν δόθηκε συνέχεια.

Οι ομιλίες ξεκίνησαν με τον προϊστάμενο του τμήματος δημοσίων σχέσεων κ. Άγη Κονιδάρη. Κατόπιν μίλησαν εκπρόσωποι των σπουδαστών και στη συνέχεια το λόγο πήραν εκπρόσωποι των κομμάτων. Όλα τα κόμματα μίλησαν. Ακούστηκαν πολλές προτάσεις, ακούστηκαν και «λεονταρισμοί» από πολλούς ότι θα καταθέσουν τις κομματικές τους ταυτότητες, αν τελικά καταργήσουν το ΤΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.