Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ξαναπέρασε από το δημοτικό συμβούλιο το δάνειο της Λειβαθούς


Πέρασε εκ νέου από το δημοτικό συμβούλιο το θέμα του δανείου του πρώην Δήμου Λειβαθούς στη συνεδρίαση που είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από το inkefalonia.gr.

Το συμβούλιο δέχτηκε τις τροποποιήσεις που είχε προτείνει το Ελεγκτικό Συνέδριο διορθώνοντας αυτά που είχε επιβάλει ως όρους το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και με 29 ψήφους πέρασε το θέμα.
Την εισήγηση ψήφισε η ........... παράταξη της πλειοψηφίας (πλην των Κατσαϊτη και Ματιάτου), η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης (πλην του Διονύση Αραβαντινού που ψήφισε κατά, της Κατερίνας Κουταλά που είχε δηλώσει πως θα απέχει και του Ανδρέα Ζαπάντη που ψήφισε παρών) και η παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Κατά ψήφισαν εκτός των Κατσαϊτη και Σπύρου Ματιάτου. ο Διονύσης Αραβαντινός, οι Ρουχωτάς – Βεντούρας και οι τρεις σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Γκισγκίνης, Κουρούκλης και Γρηγορόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.