Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Έναρξη Προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Κεφαλλονιάς

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς Λ.ΒΕΡΓΩΤΗ 16 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 28100 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΗΛ. 2671025600 FAX 2671022847 Email: argostolitheatre@yahoo.gr

Προς: ΜΜΕ
Με ενδιαφέρουσες ταινίες A΄ Προβολής για μικρούς και μεγάλους, ξεκινάει το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου. Η Κοινωφελής Επιχ/ση Δήμου Κεφαλλονιάς, φέτος το χειμώνα θα προβάλει τις ταινίες στις τρεις αίθουσες του Δήμου μας, τις ημέρες και ώρες που αναγράφονται πιο κάτω αναλυτικά.
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» Πληροφορίες: ........
 26710.25600 Σάββατο: απογευματινή 6.00 Βραδινή 9.00 Κυριακή: απογευματινή 5.30
ΛΗΞΟΥΡΙ Δημοτικό Θέατρο «Το Μαρκάτο» Πληροφορίες:26713.60952 Παρασκευή: απογευματινή 6.00 Βραδινή 9.00 Κυριακή: Βραδινή 9.15
ΠΥΛΑΡΟΣ Πολύκεντρο «Θέμος Ποταμιάνος» Πληροφορίες:26713.60200 Δευτέρα: απογευματινή 7.30

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με την προβολή της ταινίας «ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ» Κωμωδία
2011
Έγχρ.
Διάρκεια: 94' Αμερικανοισπανική ταινία σε σκηνοθεσία Γούντι Αλεν με τους: Όουεν Γουίλσον, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Μαριόν Κοτιγιάρ, Κάθι Μπέιτς, Κάρλα Μπρούνι Ο Gil ταξιδεύει με τη μέλλουσα γυναίκα του στο Παρίσι για επαγγελματικούς σκοπούς. Αυτός γοητεύεται από την πόλη ενώ αυτή από έναν ψευτό-ιντελεκτουέλ εξυπνάκια που τους γίνεται κολλιτσίδα. Έτσι ο Gil ένα βράδυ αποφασίζει να αφήσει την παρέα του και να περιηγηθεί μοναχός του στο νυχτερινό Παρίσι που τόσο λατρεύει.
Όταν όμως η καμπάνα σημάνει μεσάνυχτα ο νυχτερινός του περίπατος αποκτά μια απρόσμενη και μαγευτική τροπή αφού μεταφέρεται χρόνια πριν, στο Παρίσι του `20, την ιδεατή κατ` αυτόν εποχή για να ζει κανείς. Κάπως έτσι ξεκινάει αυτό το υπέροχο νοσταλγικό ταξίδι που ονομάζεται "Midnight in Paris".
Μια ταινία γοητευτική μέσα στην απλότητά της, ρομαντική και καλογραμμένη όπως και οι περισσότερες ταινίες του Woody Allen που εδώ παραδίδει ένα πολύ χαρακτηριστικό δείγμα της δουλειάς του. Έχοντας ως συνταξιδιώτες πρωτοπόρους καλλιτέχνες των 20s, από τους Fitzgeralds και τον Hemingway μέχρι τον Bunuel, τον Dali και τον Toulouse-Lautrec, και ένα λαμπερό καστ με πρωτοπόρο έναν Owen Wilson ως νέο Νευρικό Εραστή, ο Allen δηλώνει απροκάλυπτα ερωτευμένος με το Παρίσι και παραδίδει μια ταινία για το παρελθόν αλλά ακόμα περισσότερο για το παρόν, μαγεύοντας σε με μια εντυπωσιακή αναπαράσταση εποχής, μια φανταστική φωτογραφία και ένα προσεγμένο σενάριο.

Για το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ο Πρόεδρος Άγγελος Κωνσταντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.