Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Νέα Νομαρχιακή στο ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς

Μετά και την ολοκλήρωση της πιστοποίησης των αποτελεσμάτων των πρόσφατων εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Κινήματος, η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς – Ιθάκης συγκροτήθηκε σε σώμα τη Δευτέρα 1/08/2016 με την εξής σύνθεση:

1. Γραμματέας Κουγιανός Γεράσιμος
2. Αναπλ. Γραμματέας Αντωνάτος Έκτορας
3. Υπεύθ. Πολιτικού Σχεδιασμού Φραντζής Κωσταντίνος
4. Υπευθ. Οργανωτικού Κωσταντάτος Διονύσης
5. Υπευθ. Κινητοποιήσεων Συσικόπουλος Πέτρος
6. Υπευθ. Οικονομικών Σκλάβος Νικόλαος
7. Υπευθ. Οργάνωσης Ιθάκης Βασιλόπουλος Γεώργιος
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Κεφαλονιά και την Ιθάκη για την συμμετοχή τους σε αυτή την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία.
Ευελπιστούμε, με πολλή δουλειά, να ανταποκριθούμε στις σημαντικές προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας και να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ανάκαμψη της παράταξης.
Κατά την πρώτη συνεδρίαση έγινε μια πρώτη προσέγγιση των σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν το Νομό μας. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σύντομα θα τοποθετηθεί για τις θέσεις της, ξεκάθαρα και με σαφήνεια, για κάθε ένα από τα θέματα και προβλήματα των Νησιών μας, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την πρόοδο του τόπου μας.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.