Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Παραίτηση με νόημα του πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς Γιώργου Τζωρτζάτου!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Δημοτική Αρχή, καθώς σήμερα υπέβαλε την παραίτησή του από πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, ο Γιώργος Τζωρτζάτος.
Οπως δηλώνουν στελέχη της Δημοτικής Αρχής, ο λόγος της παραίτησής του είναι οι ... προσωπικοί λόγοι του κ. Τζωρτζάτου. Περιμένουμε πάντως και το επίσημο δελτίο τύπου από τον Δήμο που θα εξηγεί κάποιους απο τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Προς το παρόν, πάντως, δεν γνωρίζουμε αν αυτή η απόφασή της παραίτησής του «μεταφράζεται» και σε ανεξαρτητοποίηση από την δημοτική παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς».
Αυτή την στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία και απέχει.
Όπως ανακοίνωσε στο ξεκίνημα της συνεδρίασης, ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Διονύσης Λυκούδης, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης έκανε αποδεκτή την... παραίτησή του.
Μάλιστα, η πρόταση της δημοτικής αρχής είναι να αντικατασταθεί ο κ. Τζωρτζάτος από τον δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, όπως και έγινε, σε χρόνο ντε ντε! .
Φαίνεται ωστόσο, ότι η "ρωγμή" που άνοιξε είναι μεγαλύτερη από ότι φαίνεται για την Δημοτική Αρχή!
 
Δείτε την επιστολή παραίτησης του κ. Τζορτζάτου:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.