Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΛΙΚΗΣ - ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ - ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 9-3-2016



Πρόσκληση
Η Λαϊκή Επιτροπή Παλικής και η Επιτροπή Αγώνα Φορέων του Νομού, προσκαλούν το λαό της σεισμόπληκτης Παλικής στη συγκέντρωση που οργανώνουν την
Τετάρτη 9 Μάρτη και ώρα 7.00 μμ
στο χώρο του ΕΠΑΛ Ληξουρίου.
Να σημάνει συναγερμός!!! Αποχαρακτηρίζουν εμμέσως το Νομό, διαχωρίζουν τους σεισμόπληκτους σε «παλιούς» και «νέους» και όλους μαζί το
υς εγκαταλείπουν. Κι αυτό την ώρα που συνεχίζουν να υπάρχουν άστεγοι, που οι...
εκκρεμότητες στην αποκατάσταση των ατομικών και εργατικών κατοικιών είναι εκατοντάδες, που το κόστος δεν καλύπτεται ούτε στο μισό, που είναι στον «αέρα» η επιδότηση ενοικίου. Ταυτόχρονα όλες οι δημόσιες υποδομές που αφορούν το λαό και τα παιδιά του (σχολεία, νοσοκομεία, οδικό δίκτυο, πολιτιστικά μνημεία) είναι σε τέλμα και αντιμετωπίζονται με σημειακές παρεμβάσεις για την άρση της επικινδυνότητας και χωρίς ανταπόκριση στο νέο αντισεισμικό κανονισμό. Τα λεφτά από τους κωδικούς έχουν κλαπεί προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δανειστές και η καπιταλιστική ανάπτυξη.
Ο λαός μας μπορεί και πρέπει να αντιμετωπίσει τη νέα πρόκληση σε βάρος του. Κανείς να μην πιστέψει τη βουλευτή ότι «οι παροχές όχι μόνο διατηρούνται αλλά και επεκτείνονται» ούτε τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ πως είναι επικίνδυνοι όσοι μιλούν για προβλήματα των σεισμοπλήκτων!!! Η συγκυβέρνηση συνεχίζει στον ίδιο δρόμο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με περικοπές δαπανών και ψέματα με λάσπη σε όσους ορθώνουν ανάστημα. Αυτός είναι ο δρόμος ανάπτυξης που υπερασπίζονται.

Να διεκδικήσουμε αντισεισμική θωράκιση - προστασία, να μην αρθεί το σεισμόπληκτο και να παρθούν μέτρα για το λαό και τα παιδιά του. Να δρομολογηθούν σύγχρονες ασφαλείς – υποδομές.

Σχολειά και κατοικίες εργατικές όχι δαπάνες ΝΑΤΟικές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.