Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Ύδρας 15 – Αργοστόλι , Κεφαλονιά
ΤΗΛ. 26710 25894-24404 & 24289
    Α ν α κ ο ί ν ω σ η – Κ ά λ ε σ μ α 

Το Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς, έχοντας λύσει το βασικότερο διαχρονικό πρόβλημά του, αυτό της μόνιμης στέγης, προγραμματίζει την πάρα πέρα  πορεία του, αλλά και την αξιοποίηση του νέου αυτού Πολυχώρου στο ΚΑΠΙΤΟΛ.
Έτσι εκτός από την σημερινή συνδιοργάνωση με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων, για τα 70 χρόνια από την ΝΙΚΗ απέναντι στον Φασισμό και στον Ναζισμό, προγραμματίζει, μέχρι τα τέλη Ιουνίου:


-      Ολοκλήρωση των τιμητικών εκδηλώσεων για τα 30χρονά του, 13 & 14 .6
-      Θεατρική παράσταση, από θίασο της Αθήνας για πολύ μικρά παιδιά
-      Θεατρική παράσταση με άμεσο Κεφαλονίτικο ΄ περιεχόμενο ΄

Κυρίως όμως προγραμματίζει τις δράσεις του για την επόμενη θεατρική περίοδο , από τον Οκτώβρη.

Πρώτο του βήμα, η ενίσχυση των μελών του και φίλων του σε όλες τις δράσεις και τα τμήματά του, έτσι ώστε να γίνει ο σωστός προγραμματισμός και η αξιοποίησή τους.
·         Άμεσα λοιπόν, την Τρίτη 12.5.15, και ώρα 8:30 μμ. στο ΚΑΠΙΤΟΛ, καλεί όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την Θεατρική τέχνη και πρακτική, να έρθουν σε μια  συνάντηση – συζήτηση ‘ πρώτου προγραμματισμού και διαθεσιμότητας για την περίοδο 15- 16 .

Κυρίως όμως καλεί νέους να δραστηριοποιηθούν στην Τέχνη των τεχνών , όπως αποκαλείται το θέατρο, ώστε να μπορέσουμε να ανανεώσουμε το έμψυχο δυναμικό μας, και να σχεδιάσουμε έναν δημιουργικό και παραγωγικό χειμώνα , που τόσο πολύ το χρειαζόμαστε όλοι μας.
·        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.