Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα για τη νέα σχολική χρονιά


Η έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί πάντα μια νέα αφετηρία πλούσια στόχων, προσδοκιών, προσπάθειας και απαιτήσεων στο δύσκολο αλλά δημιουργικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης. Σ' αυτήν την πορεία, εύχομαι σε όλους μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή, πίστη και όραμα για την ευόδωση των στόχων τους. Ειδικά οι γονείς οφείλουν να συνεχίσουν να στηρίζουν τα παιδιά τους, με υπομονή και κουράγιο και προσωπικά ως πατέρας συμμερίζομαι απόλυτα τις ανησυχίες και τις αγωνίες τους.

Οι μαθητές και η νέα γενιά γενικότερα, βιώνουν πολλαπλά τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και των αδιέξοδων που οδηγεί η αντιμετώπισή της. Η κρίση....αυτή σε όλα τα επίπεδά της αποτυπώνεται ακόμη πιο ανάγλυφα στα σεισμόπληκτα νησιά μας. Σε όλα αυτά τα εμπόδια το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος, εμπνεύσεως, δράσης προόδου και ελπίδας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, η φροντίδα μας θα είναι συνεχής και αδιάλειπτη ώστε μαζί με εσάς να επιτύχουμε την διαμόρφωση ενός υγιούς σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλει τόσο στην βελτίωση των συνθηκών μάθησης όσο και στην επίτευξη των εκπαιδευτικών επιδιώξεων.

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.

Σας ευχαριστούμε για την προβολή του θέματος


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.