Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση για τη νέα Σχολική Χρονιά.


Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας Σχολικής χρονιάς 2014 – 2015, επιθυμώ να εκφράσω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου στους Εκπαιδευτικούς, τους Μαθητές και τις Οικογένειές τους για υγεία, πρόοδο και επίτευξη των στόχων σε όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης.
Ιδιαίτερα θέλω να υπογραμμίσω και να ενθαρρύνω την Οικογένεια των Ειδικών Σχολείων μας, που καταβάλλει ξεχωριστές προσπάθειες στο Εκπαιδευτικό περιβάλλον.
Οι δίδυμοι Σεισμοί του χειμώνα που μας πέρασε, δημιούργησαν δυσκολίες, που πάντα σε συνεργασία με τους Εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων και....
Κηδεμόνων, τους μαθητές και φυσικά τις Υπηρεσίες του Δήμου και του Κεντρικού Κράτους, ξεπεράσαμε, στο μέτρο του εφικτού, με συνέπεια και συνεργασία.
Η Παιδεία ήταν είναι και θα παραμείνει κυρίαρχη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και ο κεντρικός σκοπός μας είναι να είμαστε διαρκείς αρωγοί στο επίπονο, αλλά ουσιαστικό και πολύτιμο για την κοινωνία, έργο της Εκπαίδευσης.
Καλή, εποικοδομητική και δημιουργική Σχολική χρονιά για όλα τα Μέλη της Εκπαιδευτικής Οικογένειας.
Με τιμή,
Αλέξανδρος Παρίσης
Δήμαρχος Κεφαλονιάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.