Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ο Τσίπρας στο Αγ. Όρος; Στην Αργεντινή ο Σαμαράς!


Aναστάτωση έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιον Όρος, αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διεμβολίζει με επιτυχία την εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας που αποτελείται από θεούσες και προληπτικούς.

Σε απάντηση στην κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτεί το Άγιον Όρος, ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να επισκεφτεί την Αργεντινή και την Βραζιλία, για να διεμβολίσει τους ψηφοφόρους... του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην Αργεντινή, ο Αντώνης Σαμαράς θα βροντοφωνάξει την υποστήριξη της Ελλάδας στην κυβέρνηση και το λαό της Αργεντινής στον αγώνα που δίνουν κόντρα στους διεθνείς κερδοσκόπους.
Μετά από την Αργεντινή και την Βραζιλία, ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφτεί και την....
Βενεζουέλα, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Μαδούρο, για να συζητήσουν για το μέλλον του σοσιαλισμού.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφτεί και το μαυσωλείο του Ούγκο Τσάβες, όπου θα καταθέσει στεφάνι από κόκκινα γαρίφαλα, ενώ γίνεται προσπάθεια να συζητήσει για λίγο με τη μούμια.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει θορυβηθεί από τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Αντώνη Σαμαρά, οπότε ετοιμάζεται να επισκεφτεί την Βόρεια Κορέα, για να διεμβολίσει τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ.

Εγραψε o Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.