Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

"Κόκκινο" στο κλειστό "Αντώνης Τρίτσης" από την UEFA FUTSAL CUP

 
Τελικά δεν εγκρίθηκε από την UEFA το αίτημα της πρωταθλήτριας Ελλάδος στο Futsal «Αθήνα 90» για την διεξαγωγή της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης στο Futsal  (UEFA FUTSAL CUP) στο Αργοστόλι, αφού όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και πρόεδρος της Επιτροπής Ειδικών μορφών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. κ. Βαγγέλης Μαζαράκης, το κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» δεν πληρεί τις προϋποθέσεις που απαιτεί η... Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για μια τέτοια διοργάνωση.
Τι είναι το futsal;Μάλιστα μας ενημέρωσε ότι ότι τα "άκουσε" και από τους αρμόδιους της UEFA επειδή είχε ενημερώσει κακώς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις διεξαγωγής του.
Συγκεκριμένα, τα προβλήματα που εντόπισε ο απεσταλμένος, εκπρόσωπος της UEFA κ. Laurent Morel μετά από επίσκεψη του σε αυτό την 17η Ιουνίου 2014 είναι:οι υποδομές χώρων, ασφάλεια, μικροφωνική εγκατάσταση και κλιματισμός και ως εκ τούτου η εισήγηση του ήταν αρνητική.
Έτσι μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη η Κεφαλονιά έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία για τουριστική προβολή αλλά και μια οικονομική ανάσα οι επαγγελματίες του νησιού μας σε μια δύσκολη τουριστικά εποχή όπως είναι ο μήνας Μάιος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.